tijana ajfon novi silikoni

Tijana Ajfon dobila na poklon nove silikone

Oko 3.000 evra, koliko je koštala operacija u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, iskeširao je poznati političar s kojim se starleta tajno viđa poslednjih meseci.

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon je dobila nove silikonske grudi od jednog političara, tvrdi za Informer njena najbolja drugarica.

Starleta je rešila da sa samo 24 godine drugi put operiše poprsje. Odlučila je da stavi mnogo veće implantate od onih koje je imala dosad, pa joj je hirurg ugradio čak 550 kubika, što znači da su joj grudi sada jaka šestica.

Oko 3.000 evra, koliko je koštala operacija u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, iskeširao je poznati političar s kojim se Ajfonka tajno viđa poslednjih meseci.

– Jao, jel’ možete da ne pominjete političara? Ne želim da se o tome piše. Napravićete problem, njega ne pominjite. Uostalom, zar je bitno ko je platio grudi? Najbitnije je da imam nove, veće, lepše i da sam prezadovoljna kako izgledaju moje bebice – rekla je Tijana.

Ipak, njena drugarica je otkrila više detalja.
– Tijana se viđa s tim političarem otkad je pobegla iz te vile popularnog rijalitija. Znali su se i ranije, ali nije bilo ništa ozbiljno. Međutim, sad je odlepio. On je oženjen, ženu laže da je stalno zauzet jer pomaže stranačkim kolegama oko kampanje, a zapravo svaki slobodan trenutak provodi sa Tijanom – Kaže Ajfonkina prijateljica i dodaje da se bivša učesnica rijalitija žestoko zaljubila.

Čitaj još  Parovi: Zmaj uskoro dobija konkurenciju (VIDEO)

– On joj ispunjava sve želje tako da ga obožava. Ne švrlja više, smirila se.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply