Tezge na moru ovog leta imaju samo najveće zvezde!

Ranijih godina ‘Zvezde Granda’ su žarile i palile duž crnogorskog primorja. Prošle godine se prekinulo sa tom praksom, a ove godine čelnici ‘Granda’ razmišljanju o manjoj turneji, posebno što je u pitanju deset pevača.

Aca Lukas

Prethodnih godina pevači su već sa prvim danima leta pakovali kofere i odlazili na crnogorsko primorje gde su ostajali i po tri meseca. Preko dana su uživali na plažama, a uveče pevali po brojnim lokalima duž obale i zabavljali turiste. Na kraju sezone svi su se vraćali kući zadovoljni i punih džepova para. Poslednjih nekoliko godina posla na primorju je sve manje, a ako je suditi po dosadašnjim najavama gostovanja ovog leta posla će biti samo za malobrojne i odabrane.

Na crnogorskom primorju ovog leta pevaće samo najveće zvezde i, ali čak i one samo nekoliko puta tokom sezone i, verovatno, za skromniji honorar nego ranijih godina.

Aca Lukas, jedan od najzaposlenijih pevača na estradi otvora sezonu u ‘Top hilu’, najvećoj diskoteci na otvorenom na crnogorskom primorju. Dva koncerta ovog leta na istom mestu imaće Ceca Ražnatović, a posla će biti eventualno za još neku zvezdu iz regiona kao što je Severina Vučković i to je to. Radmila Manojlović ima zakazane nastupe do 1. novembra, ali na tom spisku, bar za sada, nema nijedan nastup na crnogorskom primorju ovog leta. Najzaposlenija mlada ‘Grandova’ pevačica ne bira posao, pa će narednih meseci uglavnom pevati u BiH, Hrvatskoj i dijaspori. Do budvanske rivijere može eventualno da ode za svoju dušu koliko da se skvasi u moru, ali pod uslovom da joj to obaveze dozvole.

Darko Lazic

Milica Pavlović nedavno je na društvenim mrežama objavila spisak gostovanja tokom leta i u Budvi će nastupati samo jednom sredinom jula. Ali, zato je zakazala nastup u grčkom letovalištu Paralija poznatom po dolasku velikog broja turista iz Srbije, pa su se preduzimljivi Grci dosetili da pozovu srpsku pevačicu da ih zabavlja.

I Darko Lazić imaće posla ovog leta, nastupaće u Srbiji, BiH i dijaspori, dok crnogorsko primorje ni ne pominje. Ali, zato će imati pune ruke posla nakon porođaja supruge Ane Sević koja će mu podariti ćerkicu. Ranijih godina ‘Zvezde Granda’ su žarile i palile duž crnogorskog primorja. Već sa prvim danima jula odlazili su u vilu u Utjehi koju bi za njih na tri meseca iznajmio Grand i odatle putovali i kalili se u brojnim lokalima duž obale. Prošle godine se prekinulo sa tom praksom, a ove godine čelnici ‘Granda’ razmišljanju o manjoj turneji, posebno što je u pitanju deset pevača.

Čitaj još  Posle Stoje, Katarina Živković sa slikom da se uplašiš!

Milica Pavlovic

– Imali smo jako puno poziva sa crnogorskog primorja, uglavnom za pojedinačne nastupe, pa sada razmatramo šta je najbolje. Verovatno ćemo uraditi neku manju turneju, a konačnu odluku donećemo u narednih sedam dana – rekao je Žika Jakšić, producent ‘Zvezda Granda’ i desna ruka Saše Popovića.

Iako je pevačka sezona na crnogorskom primorju tek na početku, ako je suditi po dosadašnjim najavama, biće ovo “sušno” leto za pevače, bar kada su u pitanju nastupi na moru, dok će o ozbiljnoj zaradi većina moći samo da sanja.

Rada Manojlovic

Radno leto sa sinom

Najveća hrvatska zvezda Severina Vučković i ovo leto će provesti radno, a najviše nastupa imaće, naravno, duž hrvatske obale.

– Leto ću provesti sa sinom i radno. Ne želim da znam datume svojih koncerata jer ih ima mnogo. Zbog toga sam veoma srećna i smatram da sam posle svakog koncerta sve mlađa. U tome je tajna – rekla je nedavno Severina.

izvor: Vesti

Leave a Reply