Tekstopisac Tamara Božić osvojila prvu nagradu na festivalu ‘Miholjsko leto’ (VIDEO)

U prvim danima jeseni održan je još jedan tradicionalni festival “Miholjsko leto” u Šapcu.
Organizator festivala Novica Trifunović pozdravio je 36 izvodjača, brojne kompozitore, aranžere, tekstopisce, kao i počasne goste, publiku i žiri koji je činio: Andrija Bajić (Predsednik udruženja estradnih umetnika i izvodjača Srbije), Vlada Teodosijević, Siniša Kajmaković i Aca Krsmanović.

Uz zvuke harmonike Milana Jovanovića Jabučanca, koji je pratio izvodjače, noć je brzo odmicala. Kada se žiri povukao da odluči o pobednicima goste su pozdravili dobrom pesmom Bora Drljača, Angel Dimov, Miroljub Brzaković Brzi.

Prva nagrada stručnog žirija za tekst “Miris nevena” dodeljena je tekstopiscu Tamari Božić. Kompoziciju “Miris nevena” izveo je Slobodan Ivanović. koji je odneo prvu nagradu za vokalno scenski nastup. Kompoziciju i aranžman je uradio Zoran Jovanović Šuki, koji je takođe poneo prvu nagradu.

Konaktirali smo Tamaru Božić i čestitali joj na priznanju i nagradi, i evo šta nam je Tamara rekla:

– Najpre bih htela da se zahvalim organizatoru Novici Trifunoviću na pozivu, odličnoj organizaciji i toplom dočeku svih takmičara. Veliko hvala i članovima žirija koji su mi ukazali čast i dodelili prvu nagradu. Hvala i mojim saradnicima, kompozitoru i Slobi koji je predivno otpevao pesmu, jer znam da svaki uspeh koji se postigne u životu ne postižemo sami. Presrećna sam zbog nagrade koju sam dobila jer je to najveća nagrada koju mi tekstopisci možemo da dobijemo, ali meni sada predstoje dani u kojima moram da budem još bolja jer se sada to od mene očekuje. Još jednom hvala i vama na interesovanju.

Čitaj još  Severina vodi sina na turneju

Poslušajte kompoziciju “Miris nevena”:

izvor: www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply