Tanja Savić uskoro u filmu o Tesli!

Tanja je ozbiljan kandidat za ulogu sobarice u hotelu u kojem je srpski velikan proveo poslednje dane života.

Tanja Savic

Tanja Savić bi vrlo lako mogla da zablista u filmu o Nikoli Tesli! Naime, ona je najozbiljniji kandidat za ulogu sobarice u hotelu u kojem je srpski velikan proveo poslednje dane svog života. Pevačica bi tako stala rame uz rame s holivudskim glumcima Majklom Medsenom i Kristijanom Bejlom, koji će tumačiti Teslu.

– Producenti filma žele da angažuju Savićku za tu manju, ali nimalo zanemarljivu ulogu. Glumila bi Teslinu sobaricu, a kako je već izvesno vreme provela u Australiji, ne bi joj predstavljale problem replike na engleskom jeziku – otkriva izvor.

Iako nismo dobili potvrdu za ove navode, u prilog našim saznanjima ide činjenica da Tanja braću Vladimira i Predraga Rajčića, koji su producenti filma, poznaje nekoliko godina. Sarađivali su na njihovom debitantskom ostvarenju „Srpski ožiljci“, gde im je pevačica otpevala naslovnu numeru „Gde ljubav putuje“. Tanja je pevala i naslovnu pesmu u filmu „Guča“, čuvenu „Suknjicu“.

Snimanje filma o Nikoli Tesli trebalo bi da počne sredinom godine. Radiće se u 3D tehnici na engleskom i srpskom jeziku. Režija je poverena Majklu Njuelu, reditelju filmova o Hariju Poteru.

Čitaj još  Rada Manojlović napravila spektakl u Ljubljani i Tuzli!

izvor: Kurir

Leave a Reply