Tanja Savić: Stidim se majke, izdala me je!

“Ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitavala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom”, izjavila je pevačica.

Tanja Savic

Zbog kuće na Zvezdari vredne 100.000 evra, koju je želela da proda, Tanja Savić se posvađala sa roditeljima jer joj to nisu dozvolili, a situacija je kulminirala kada ju je majka nazvala lažovom. Pevačica kaže da ne zna da li će ikada roditeljima moći da oprosti to što su je, prema njenim rečima, prevarili i izdali.

– Nisam u dobrim odnosima sa roditeljima. Prevarili su me ljudi od kojih sam se tome najmanje nadala, i to me mnogo boli. Mi smo do prošle subote bili u dobrim odnosima, a onda se dogodio sukob preko kojeg ne mogu da pređem. Otišla sam kod njih u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije hteo da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para vodi se na njegovo ime. Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Nastao je haos i odmah sam otišla odatle – priča Savićeva i dodaje da od tada nije čula sa roditeljima i da je jedino u kontaktu sa bratom Tomicom koji, kako kaže, jedini ima razumevanja za nju.

Čitaj još  Severina sa sinom šeta Dubrovnikom! (VIDEO)

– Mnogo me boli izdaja, a ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitavala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom. Sama je sebi lupila šamar – navodi pevačica uz konstataciju da ju je sve ovo mnogo povredilo kao i da ne zna da li će ikada roditeljima moći da oprosti to što su je prevarili i izdali.

izvor: Telegraf

Leave a Reply