tanja savic i dragana mirkovic

Tanja Savić se posvađala sa mužem na Draganinom koncertu!

Iako deluju kao veoma skladan par, Dušan Jovančević je Tanji Savić napravio ljubomornu scenu na koncertu Dragane Mirković. Naime, njih dvoje su bili smešteni u jednoj od loža u „Kombank areni“, a kada je video da Tanja razgovara sa nepoznatim muškarcem, Dušan im je prišao i počeo da viče na njih.

– Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert Dragane Mirković, bili su veoma nasmejani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promeniti. Po dolasku u „Arenu, smestili su se u jednu od loža, a onda se desio skandal. Tanja je sedela u jednom delu i razgovarala sa izvesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smeje sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poleteo ka njima. Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su videli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao – izjavio je izvor koji se našao na licu mesta i dodao da su celo veče bili nervozni.

Tanja Savic na koncertu

– Nakon žučne rasprave, njih dvoje su se smirili i nastavili da prate koncert, ali su sve vreme bili nervozni i ljuti. Po završenom nastupu, uputili su se na Draganinu proslavu povodom jubileja, ali se ni tamo nisu ponašali srećno i zaljubljeno. U salu su ušli vidno neraspoloženi i sve vreme su imali veštački osmeh – dodao je izvor koji se našao i na proslavi.

Čitaj još  Stoja smršala 12 kilograma!

Kako bismo čuli Tanjin i Dušanov komentar, pozvali smo ih na telefone poznate redakciji, ali su ostali nedostupni.

Podsećanja radi, u nekoliko navrata se spekulisalo da se pevačica i njen suprug razvode, ali je ona kasnije u medijima pričala da to nije tačno. Takođe se pisalo da je njen suprug ljubomoran i da joj često pravi scene, što niko od njih nikada nije priznao. Pre tri godine, Tanja je prijavila policiji supruga Dušana zbog navodne otmice njihovog desetomesečnog sina Maksima, ali je prijavu povukla jer je Dušan, nakon telefonskog razgovora sa policijom, odlučio da ne otputuje u Australiju. Njih dvoje su se nakon toga pomirili, a nedavno se i vratili u Beograd sa sinovima Maksimom i Đorđem.

izvor: Alo
foto: Fejsbuk

One comment

Leave a Reply