tanja savic u brusu

Tanja Savić sa porodicom beži u Australiju!

Pevačica će sledeće nedelje sa mužem Dušanom i sinovima otputovati u Zemlju kengura kako bi se sklonila od skandala.

Tanja Savić više ne može da se bori sa pritiskom zbog negativnih priča koje se o njoj već nedeljama pojavljuju u medijima, pa je rešila da sa porodicom ode u Australiju.

Ona će sa mužem Dušanom Jovančevićem i sinovima Maksimom i Đorđem sledeće nedelje otputovati u Australiju, odakle je njen suprug.

Otkako je u medijima njen bivši saradnik Bane Đokić izneo niz priča o njenom braku, između ostalih i da je muž vara i bije, ona se loše oseća. Zatvorila se u kuću i stalno plače, zbog čega joj je suprug predložio da odu iz Srbije.

tanja savic sa porodicom

– Tanja i Dušan ne znaju kako da izađu na kraj sa ljudima koji govore loše o njihovom braku i njenom poslu. Dogovorili su se da je najbolje rešenje da odu na neko vreme u Australiju. Pevačici se smučio život u Beogradu i pokajala se što se vraćala iz Gold Kosta – otkriva izvor.

Pozvali smo folkerku, ali se na njen broj javio muž Dušan, koji je potvrdio naša saznanja.

Čitaj još  Sandra Afrika nepoželjna u Hrvatskoj?!

– Tačno je da putujemo iduće nedelje. Bićemo u Australiji do početka aprila. Želimo da se posvetimo sebi i posetimo moju majku, koju dugo nismo videli. Iskren da budem, ne mogu više da slušam svakakve priče, idemo da odmorimo mozak – kaže Jovančević.

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply