tanja savic ne vidja roditelje

Tanja Savić ponovo ne želi da vidi roditelje?!

Mama Živana je pozvala i pitala planira li da ih poseti, a tada je Tanja drsko odgovorila da mora da radi, da ima previše obaveza i da nema kada da ide kod njih.

Prošlo je dva meseca otkako se Tanja Savić sa porodicom vratila u Srbiju iz Australije, a još nije otišla u selo Radince da poseti svoje roditelje. Porodica Savić je taman izgladila odnose sa pevačicom nakon skandala sa kućom koju je ona kupila i želela da proda, a tata Staniša to nije dozvolio, a sada ponovo ne razgovaraju.

– Tanja je zvala roditelje kada je došla iz Australije i svakodnevno su se od tada čuli, a ona je pričala da će ih posetiti i dovesti im unučiće čim ugrabi malo slobodnog vremena. Nakon mesec dana, mama Živana je pozvala i pitala planira li da ih poseti, a tada je Tanja drsko odgovorila da mora da radi, da ima previše obaveza i da nema kada da ide kod njih. Oni su ljudi bolesni, ne mogu da putuju po ovom vremenu i da dođu u Beograd, već očekaju da to uradi Tanja. Uželeli su se i nje i unuka! Verovatno će se pomiriti, ali sada se ne čuju, jer oni neće prvi da zovu ćerku – ispričao je izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Romana uživa na moru! (FOTO)

Pozvali smo porodicu Savić kako bismo čuli njihov komentar, a na telefon nam se javila Tanjina snaja.

– Nema nikog kući, rade, ja sam ovde sa decom i ne mogu ništa da vam kažem – ljubazno je rekla snaja.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa pevačicom, ali se nije javljala.

izvor: Alo

Leave a Reply