Tanja Savić: Nikad srećnija

Uprkos pričama o bračnoj krizi i razvodu, pevačica je sa svojim mužem i decom otputovala u Australiju, gde uživa u moru i suncu.

Tanja Savic Australija

Folk pevačica Tanja Savić sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem i sinovima Maksimom i ĐorĐem, otputovala je u Australiju na mesec dana. Razlog za put su poslovne obaveze jer Tanjin muž bar jednom godišnje mora da otputuje u tu daleku zemlju gde mu posao vode najbliži saradnici.

Tanja i njena porodica smešteni su u popularnom letovalištu Gold Kost, gradu na istočnoj obali kontinenta koji je poznat po peščanim plažama. Jovančević u tom gradu poseduje i hotel i stan u kom žive za vreme boravka u Australiji, a u sklopu kompleksa nalazi se i bazen na kojem provode dosta vremena budući da je sada u tom delu sveta lepo.

– Super nam je! Lepo se zabavljamo sa našom decom. Njima je sve interesantno, sve žele da dodirnu, da osmotre. Evo, upravo smo se vratili s jedne plaže. Dobili su boju i preslatki su – otkrila je Tanja utiske posle dnevnog uživanja.

Pevačica kaže da se mnogo ne obazire na priče o bračnoj krizi i razvodu koje su se u poslednje vreme pojavljivale u medijima.

Ipak, jedna za nju loša vest pomalo je poremetila uživanje na drugom kraju sveta. Reč je o informaciji da Saša Popović želi da otkaže “Grand festival”.

– Još nisam sigurna da li je to istina. To je ozbiljan festival za koji svim srcem navijam. Ne bih volela da bude otkazan. Velika je šteta ako ga ne bude. Imam veoma dobru pesmu za Slavicu Ćukteraš i mene – ispričala je Tanja.

Čitaj još  Buduća mama Nikolija promenila boju kose (FOTO)

Kada se vrati u Srbiju, pevačica će se posvetiti svojoj karijeri.

– Imam već neke planove šta ću raditi kad se vratim. Prvo ću snimiti dve nove pesme i uraditi spotove. Mislim da će se mojoj publici dopasti ono što pripremam jer će me nove pesme predstaviti u drugačijem izdanju – kaže Tanja.

izvor: Puls

Leave a Reply