tanja savic

Tanja Savić ne da novac za lekove bolesnim roditeljima?!

Pevačica i učesnica šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ zaboravila na porodicu iz rodnog Radinca iako su joj i majka i otac teško bolesni.

Tanja Savić definitivno se otuđila od svojih roditelja, pa im više ne daje novac ni za lekove koji su im potrebni, jer ulaže u svoju karijeru.

Pevačica i učesnica šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, koja je bila u žestokom sukobu s majkom Živanom i ocem Stanišom zbog kuće koju je htela da proda bez njihovog znanja, nedavno se pomirila s njima, ali su odnosi ostali hladni. Tanja ih poseti s vremena na vreme budući da je posvećena mužu i deci, ali i karijeri u koju je uložila mnogo novca. Njena majka Živana Savić kaže da se kaje što je za svoju ćerku govorila da je lažov i loš čovek.

– Čujem se redovno s Tanjom. Nismo se nas dve mnogo svađale. Čovek ponekad plane u nezgodnom trenutku, ali sad je među nama sve u redu. To je normalna stvar, u svakoj kući ima svađa i pomirenja. Kajem se zbog nekih stvari, ali takav je život, sad je sve super. Uglavnom se čujemo vikendom, a nekad se i posećujemo. Bila sam nekoliko puta kod nje u Beogradu, a nekad i ona dovede sinove u Radinac – rekla je Živana.

Ona tvrdi da pevačica njoj i suprugu ne šalje novac za lečenje iako su teško bolesni.

Čitaj još  Sandra Afrika: Niko nije očekivao da ću postati popularna!

Majka Tanje Savic

– Sa zdravljem nisam baš najbolje, ali guram. Imam problema zbog povišenog šećera i pritiska. Imam određene lekove i terapije i sve sama finansiram, bez Tanjine pomoći. Ne može ona to da mi plaća jer ima svoju porodicu i mnogo novca ulaže u svoj posao. Ona ima svoj život, a mi naš. Ćerka nam već godinama ne daje pare, niti joj mi tražimo – kazala je Živana.

Tanja Savić u toku jučerašnjeg dana nije želela da komentariše svoje roditelje.

– O njima ne želim više ništa da pričam – odbrusila je pevačica.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply