tanja savic

Tanja Savić na korak od razvoda!

Tanji Savić nikako da krene na svim poljima! Taman kada je povratila nekadašnju popularnost i počela da radi kao nekada, dočekao ju je sunovrat u privatnom životu.

Izvor blizak pevačici, tvrdi da se popularna pevačica ipak razvodi. Iako je ranije bilo pomena o tome, sada su te priče sigurne, pa će Tanja za mesec dana biti slobodna, jer je i njen suprug Dušan shvatio da je, posle svega, razvod najbolja opcija.

Kako ne bi nagađali da li je to tačno, pozvali smo pevačicu, a ona nam je na ovu temu rekla sledeće.

– Nemojte mi stajati na muku i molim da me o me privatnom životu ništa ne pitate. Ne želim ništa da komentarišem i da od svega pravim zabavu za javnost – rekla je kratko Tanja.

Tanja i Dusan

Podsetimo, poslednjih meseci se pisalo kako pevačica ima problema u braku, neki su tvrdili da je Dušan vara, dok su neki išli toliko daleko, da su pričali kako ga je u par navrata izbacila iz kuće.

S druge strane, poznatoj pevačici ide bolje nego ikada. Iako se pričalo da će se Tanja pojaviti na Pinkovom festivalu, Tanja je zakopala “ratne” sekire sa Sašom Popovićem i oni su ponovo u prijateljskim odnosima i ponovo sarađuju, pa će Tanja svoju novu pesmu ipak izvesti na Grandovom festivalu, što je svakako iznenadjenje za sve.

Čitaj još  Parovi: Vesna Rivas otkrila detalje nove sezone (VIDEO)

Naime, pevačica se u toku jučerašnjeg dana sastala sa Popovićem i njeno pojavljivanje na Grandovom festivalu više nije upitno, ali dok u poslovnom doživljava procvat, pevačica nažalost u privatnom preživljava pravi sunovrat.

I bez obzira na to što o svom razvodu očigledno ne želi da priča u javnosti, verujemo da će o tome tek biti priča.

izvor: Svet

Facebook komentari

Leave a Reply