tanja savic glamur

Tanja Savić lagala, Bane nije mogao da joj uzme 5.000 dolara!

“Dečko nije uzeo nikakve pare, niti je to mogao, jer te pare uzimaju diskografske kuće, on nema pristup tome. Kanal će biti vraćen, tako da šta da vam kažem, osim da su se posvađali”, rekao je Žika Jakšić.

Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević optužili su Baneta Đokića da je ukrao 5.000 dolara od njenog Jutjub kanala. Bane je to demantovao, a kako bismo došli do informacija iz prve ruke, pozvali smo Žiku Jakšića koji je tu informaciju, takođe negirao i rekao da je nemoguće da Bane tako nešto uradi, jer prava na to poseduje neko drugi.

zika jaksic

– Čuo sam se sa Tanjom i sa tim dečkom, nešto su se posvađali. Ja sam zvao njega i vidim da je on nešto ogorčen na nju. Bane nije obrisao video, nego je stavio samo na “private”. On će to da vrati, ali nema nikakav kontakt sa Grandovim kanalima. Dečko nije uzeo nikakve pare, niti je to mogao, jer te pare uzimaju diskografske kuće, on nema pristup tome. Kanal će biti vraćen, tako da šta da vam kažem, osim da su se posvađali i da su to lični odnosi i to niko ne može da ispravlja – ispričao je Žika.

Čitaj još  Vanja Mijatović: Nisam ukrala pesmu, pošteno sam je platila! (VIDEO)

A Tanja je osim optužbi da joj je uzeo zaradu od emitovanja spotova na Jutjubu, još svašta stavila na teret bivšeg saradnika Baneta Đokića.

izvor: Svet, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply