tanja savic festival

Tanja Savić izmislila razvod zbog marketinga!

Pevačica se na događajima gde su novinari namerno pojavljuje bez muža kako bi svi pomislili da imaju bračnih problema.

Tanja Savić, tvrde dobro upućeni u njen život, izmislila je da se razvodi od muža Dušana Jovančevića zbog marketinga, koji joj je preko potreban.

Nakon što se posle dve godine pauze vratila u Srbiju iz Australije, gde se udala i rodila dva sina, Maksima i Ðorđa, Tanja se suočila sa ozbiljnim problemom u karijeri.

Njena popularnost je iščezla i pevačica nikako ne može da se vrati na stare staze. Snimila je nekoliko pesama, ali nijedna nije postala hit. Prihvatila je učešće u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, ali je ni to nije vratilo na mesto gde je bila pre udaje. Zbog toga se odlučila za stari oprobani recept – izmisliti bračne probleme. Njeno okruženje tvrdi da je između nje i Dušana sve u najboljem redu, ali da je razvod bio jedino rešenje koje bi joj donelo naslovne strane.

Tanja i Dusan

– Tanja i Dušan su se odlučili da glume jer je pevačici drastično pala cena nastupa, kojih i nema baš mnogo. Neko ju je posavetovao da izmisli razvod, o čemu će novine pisati, i na taj način pokuša da vrati popularnost. Ona je to i uradila. Medijima su oboje dali neodređene izjave o svom braku, a više se ne pojavljuju zajedno na mestima gde ima novinara – otkriva izvor i dodaje da pevačica daleko od sedme sile živi normalan porodični život i da se sjajno slaže s mužem:

– Tanja je prošlog četvrtka došla s Dušanom u jedan restoran na proslavu rođenja deteta njihovog prijatelja. Tamo su bili veoma prisni. Sutradan joj je muž pravio društvo i kod frizera – rekao je izvor.

Pokušali smo da na ovu temu popričamo s Tanjom na probi za Grand festival, ali ona nije htela da razgovara. Samo nam je mahnula i rekla da žuri.

Novinari od Tanje Savić tražili da klekne pred njima!

Novinari su od Tanje Savić na Grand festivalu zatražili da klekne pre njima i na taj način joj uzvratili kada je izvređala sedmu silu u emisiji Amidži šou.

Čitaj još  Ceca: Deca neće biti večeras sa mnom na dočeku!

Nekoliko novinara iz različitih redakcija prišlo je pevačici u bekstejdžu.

– Pošto si poželela da se pomiriš sa novinarima, evo mi smo došli. Ali nedavno si izjavila da novinari kleču pred tobom, sad je došao red da i ti klekneš – poručili su joj novinari, a ona je potom odgovorila:

Tanja Savic Grand festival

– Mislila sam na novinare u mojoj glavi, a ne na vas – rekla je pevačica.

Podsetimo, Tanja je nedavno izjavila:

– To su ljudi, što se kaže, internet džanki, znači oni zatvore se u četiri zida, nemaju šta da rade, pa izmišljaju i kucaju. Ne bi izašli napolje da potroše neke pare jer ih nemaju. To su ljudi koji su veliki kompleksaši, neostvareni u životu. Oni, kad mene vide prvo na snimanjima, znači, ti novinari, oni se onako oduševe kad me vide: “Jao, pa je l‘ može intervju? Molim te, daj mi intervju”. Bukvalno kleču i mole me za intervju, ja samo uradim ovako (zabaci kosu) i kažem: “Ne! Kako vas nije sramota da tražite intervju, a toliko ste me puta ispljuvali u novinama – izjavila je Savićeva u emisiji.

izvor: Kurir, Puls

Leave a Reply