tanja savic fejsbuk

Tanja Savić: Bane Đokić mi je ukrao 5.000 evra, a sad mi uništava brak!

Pevačica tvrdi da se Bane Đokić, koji je vodio njen Fejsbuk profil i Jutjub kanal, a sada je blati po novinama, predstavljao kao ona, da je, navodno, davao lažna obećanja u njeno ime i prisvojio njen novac.

Folkerka Tanja Savić, šokirana pričom koju je u javnost izneo njen bivši saradnik Bane Đokić da je suprug Dušan tuče, vara i da se pred njim drogirao, odlučila je da “uzvrati udarac”.

Đokić je svojevremeno vodio njen Fejsbuk profil i Jutjub kanal, a pevačica sada upozorava da je u pitanju osoba opsednuta njenom porodicom i da je neistina sve što je ispričao za jedan nedeljnik.

– On je paćenik koji je želeo naslovnu stranu i dobio je. Predstavljao se u naše ime, pretio, obećavao naš novac… Pa, to je krivično delo – oštro će Tanja.

tanja savic i bane djokic

Savićeva je, između ostalog, dodala:

– Bane je uzeo oko 5.000 dolara od Jutjuba i potrošio, a to nije prijavio.

Tanja je pomenula i da od bivšeg saradnika nije mogla da sačuva privatnost. Pojavljivao se, kako ona kaže, na nastupima nepozvan, gurao se svuda…

– Želeo je da postane pevač, a nema blage veze s pevanjem – bez okolišanja će Savićeva.

Pevačica je poručila da se kaje što je dozvolila da joj takav neko vodi Fejsbuk profil i Jutjub kanal.

Bane Đokić: Tanja godinama dobija batine od muža!

Godinama unazad priča se kako Tanji Savić nije baš lako u braku sa Dušanom jovančevićem, a Bane Đokić sada otkriva i zašto.

Blizak prijatelj i saradnik Tanje Savić, koji već duže vreme vodi njenu zvaničnu Fejsbuk stranicu i Jutjub kanal, ekskluzivno priznaje da je sve što se pisalo istina i da je svojim očima gledao kako Dušan fizički nasrće na Tanju. Razlog zbog kog Tanja ne želi da se razvede, kako mu je ona sama rekla, jeste strah da će joj Jovančević ponovo oteti dete, čime joj je nekoliko puta već pretio.

tanja savic sa muzem

– Jednom je u noćnom klubu ispao problem jer je Tanja išla u toalet sa glumicom Marijom Petronijević. Dušan ju je napao: “Ti si lezbijka i kurva, šta imaš da ideš s njom u toalet i da se ližeš s njom?!” Tu je nastala frka i svađa, pa smo skočili da ih smirujemo Darko i ja, Tanjin kum koji ih je venčao i krstio im decu. Tanja mi je rekla da idemo kući, uzela je pare za gažu i mi smo krenuli. Moj prijatelj, koji je sa mnom non-stop vozio Tanju, čekao je na parkingu. Dušan nas je trčeći stigao i krenuli smo ka njihovoj kući. Planirali smo da ga na kvarno odvezemo, a da Tanju odbacimo u hotel, gde je već nekoliko puta spavala, jer ju je fizički maltretirao. Kada smo došli do Bežanije, izašao je iz kola i rekao da ga sačekamo. Ušao je u kuću, izašao posle nekoliko minuta napolje, ušao u svoja kola i kroz prozor nam pokazao pare i pasoše dece. Tanji je rekao da nikada neće imati decu i dao gas! Otišao je prema aerodromu, a Tanja je vrištala u kolima. Zvala je neke svoje prijatelje da se Dušan zaustavi, da ne pređe pasošku kontrolu. Mi smo krenuli za njima, a onda je on posle 20 minuta zvao sa telefona bebisiterke i rekao da svi dođemo kući jer hoće da priča sa nama, da je njemu veoma loše, da će se ubiti, da ćemo ga mi nositi na duši… Mi smo došli, ali Tanja i dalje nije htela tu da spava jer se plašila za svoju bezbednost. Htela je da ide u hotel u kom je i veče pre toga spavala. Krenula je sa mnom u hotel po stvari i rekla da će se vratiti kući, ali pod uslovom da ja spavam kod nje kako bi bila sigurna. Plašila se da će je on tući i unakaziti joj lice. Ja sam tada ostao da spavam kod njih. I sutra i prekosutra. Tada je bilo okej. Sve je u redu kada ona nekoga ima tu, kad nije sama… – otkrio je Bane.

Čitaj još  Jana oduševila publiku u Zenici (FOTO)

U međuvremenu ugašen je poznati profil Tanje Savić na Fejsbuku i otvoren novi. Tome u prilog govori i video snimak gde Tanja poziva svoje fanove da joj se pridruže na novom profilu koji će lično ona voditi.

izvor: Svet, Telegraf, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply