tatjana matejas tajci danas

Tajči: Zbog depresije sam se preselila u Ameriku!

“Nesrećne ljubavi se dogode samo onda kada ne poznajemo ljubav prema životu koji nam je dat. Tek kad prihvatimo tu ljubav u sebi, onda možemo srećno voleti i prihvatiti da smo voljeni”, rekla je pevačica.

Pevačica koja je devedesetih godina Hrvatsku zamenila životom u SAD-u, Tatjana Matejaš Tajči, tamošnjim medijima otkrila je sve o dugogodišnjoj borbi s depresijom i anksioznošću, i o razlogu zbog kojeg je otišla u Ameriku na vrhuncu popularnosti.

Tajči je istakla kako se godinama borila sa depresijom.

– Nekoliko godina je trajala faza depresije. Uz razgovore sa psihoterapeutom, puno sam čitala, okružila sam se ljudima zdrave, čvrste vere i pozitivnih misli. Radila sam na sebi, to je jedino rešenje – priznala je Tajči koja je dala naslutiti da je jedan od razloga preseljenja bila nesrećna ljubav.

– Nesrećne ljubavi se dogode samo onda kada ne poznajemo ljubav prema životu koji nam je dat. Tek kad prihvatimo tu ljubav u sebi, onda možemo srećno voleti i prihvatiti da smo voljeni – kazala je Tajči koja tvrdi kako ju je njen suprug Metju osvojio svojom hrabrošću, čvrstom verom, avanturističkim, kreativnim i totalno slobodnim duhom, kao i poljupcem.

tajci na vrhuncu

Tajči i njenom suprugu bračni savetnik pomaže da podignu kvalitet braka na viši nivo, a najdragoceniji savet koji je od njega čula jeste da treba menjati sebe jer tako utičemo na promene životnih situacija i odnosa sa ljudima oko nas.

Čitaj još  Ana Bebić uživala na nastupu Miligram benda

– Promena koju želimo u braku ili svetu mora se prvo dogoditi u nama samima. Naučila sam i odličan način komuniciranja koji se pokazao kao vrlo efikasan u mom braku – tvrdi Tajči koja je kazala i kako je s najboljom prijateljicom iz srednje škole ostala vrlo bliska.

– Imam i nekoliko divnih prijateljstava s fanovima sa kojima sam se posebno zbližila poslednjih nekoliko godina zahvaljujući internetu – kazala je Tajči koja će se nakon duže diskografske pauze ponovo predstaviti publici.

Novu pesmu ‘Uzorita’ autora Lare Hajdarpašić i Gorana Topolovca Tajči je otpevala na dalmatinskom narečju.

Podsetite se velikog hita devedestih “Hajde da ludujemo”:

izvor: Jutarnji

3 comments

Leave a Reply