Sve spremno za ‘Mostar Summer Fest 2014’!

Kako se u saopštenju organizatora kaže, Mostar Summer Fest je prošle godine obećao celom regionu da će ovogodišnje otvaranje letnje sezone biti izvedeno “sa stilom”.

Mostar Summer Fest

Nakon objavljivanja datuma održavanja festivala (27. i 28. jun) pokrenuta su i nagađanja o tome koji će bendovi nastupiti na Mostar Summer Fest bini, odnosno koji bendovi će nastaviti prošlogodišnje dobre vibracije koje su za sobom ostavili Siledžije, Zoster, Hladno Pivo, Pešes, S.A.R.S. i TBF.

– Prošle godine smo nakon objavljivanja vesti o pokretanju festivala rekli kako se nadamo da je to početak jedne uspešne muzičke priče koju ćemo svake godine s našim izvođačima i posetiocima nadograđivati. Prošlogodišnji ‘line up’ su činila zaista vodeća imena regionalne muzičke scene, a drago nam što možemo da kažemo da ćemo i ove godine dovesti šest urbanih bendova koji garantuju vikend za pamćenje u Mostaru. S obzirom na to da većina ovih izvođača već dugi niz godina nije nastupala pred našom publikom, to daje posebnu draž i iščekivanje njihovog gostovanja – poručuju iz organizacionog tima.

Čitaj još  Spektakularna turneja Dina Merlina u Americi!

Ove godine na Mostar Summer Festu nastupaju:

Petak, 27.06.
Elemental (HR)
Brkovi (HR)
Bajaga i Instruktori (SRB)

Subota, 28.6.
Edo Maajka (BiH)
Jinx (HR)
Partibrejkers (SRB)

O cenama ulaznica i prodajnim mestima informacije će biti dostupne uskoro.

izvor: MTV

Leave a Reply