Sve je spremno za novi veliki festival u Beogradu

Novi festival “Proleće u Beogradu” održaće se 18. maja u dvorani “Doma Sindikata” a u prvom delu programa biće izvedeno 16 novih kompozicija koje je stručni žiri festivala odabrao izmedju 89 prispelih radova.

The Frajle

Muzički festival “Proleće u Beogradu”, koji će biti održan od 15. do 18. maja u Domu sindikata u Beogradu, pod medijskim pokroviteljstvom “Večernjih novosti”, okupiće mnoge poznate izvođače. Organizatori, Umetnički ansambl Ministarstva odbrane “Stanislav Binički”, Udruženje kompozitora Srbije i Turistička organizacija Beograda, saopštili su da su odabrane kompozicije za takmičarsko veče zabavne i pop muzike 17. maja.

Od 89 prispelih radova, stručni žiri odabrao je 16. Tako će se u trci za nagradu između ostalih naći i Željko Vasić, Srđan Marjanović, Tanja Jovićević, “Frajle” (na slici), Dušan Svilar, Maja Novaković, Nevena Božović, Suzana Šuvaković Savić i Oliver Njego, koji će pevati numere Dragane Jovanović, Bojana Jeremića, Ranka Slijepčevića, Radeta Radivojevića, Aleksandra Filipovića, Željka Savića…

Čitaj još  Viki i Dado uživali na snimanju spota!

izvor: Novosti

Leave a Reply