Sud odlučio: Kristijan Golubović za tri dana ide u zatvor!

Ovom odlukom zapravo je odbijena žalba na odluku Prvog osnovnog suda u Beogradu, kojom je ranije odbijena Kristijanova molba za odlaganje robije.Viši sud u Beogradu rešenjem od 17.2. odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića i odlučio da se osuđenik mora javiti u zatvor na izdržavanje robije!

Ovom odlukom zapravo je odbijena žalba na odluku Prvog osnovnog suda u Beogradu, kojom je ranije odbijena Kristijanova molba za odlaganje robije. Ova odluka je konačna i na nju se ne može uložiti žalba.

Golubović sada ima rok od tri dana da se javi na izdržavanje kazne u požarevačku Zabelu. Taj rok, međutim, teče od trenutka kada mu se uruči odluka Višeg suda.

Kristijan je, podsećamo, ranije osuđen na osam godina robije zbog dilovanja heroina. Od te kazne ostalo mu je da izdrži još četiri godine i četiri meseca.

Kriminalac je do sada triput uspeo da odloži odlazak u Zabelu: dvaput zbog rođenja deteta, jednom zbog ugovora koji je sa TV “Pink” imao za rijaliti “Farma”.

Čitaj još  Farma: Nećete verovati, balerina priznala da je trudna!

Četvrti put mu ipak nije pošlo za rukom da odloži robiju, iako se ovoga puta žalio na pogoršano zdravstveno stanje nakon “operacije mozga”.

izvor: Blic

Leave a Reply