Stoja u kostimu kao Šer! (FOTO)

Stoja, koja je uvek spremna da iznenadi svojom smelošću, na jednom nastupu u inostranstvu pojavila se u kostimu koji više otkriva nego što skriva.

Stoja kao Cher

Stoja Novaković se na svojim nastupima u inostranstvu baš fura da je svetska faca!

Ona publiku oduševljava smelošću da ponese kostime kakve smo inače navikli da vidimo kod američke pevačice i glumice Šer. Iako se to od Stoje ne očekuje, uvek je spremna da fanove iznenadi ne samo hitovima, koje iz godine u godinu za njih stvara, nego i modnim trendovima, koje nastoji da u stopu prati. Pevačica, koja je zbog promovisanja albuma spremna da smrša čak 12 kilograma, o svojoj liniji vodi računa kao i brojne dive sa svetske muzičke scene, jer to i jeste jedan od preduslova da ponese neku od kreacija koje one nose, poput one koja više otkriva nego što pokriva.

Stoja u providnom kostimu

Šer nije jedina slavna ličnost s kojom se naša Stojanka poredi. Ona je nedavno stala na crtu i Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Koko Ti jer se posebno pozabavila svojom zadnjicom. Naime, folkerka je hirurškim putem uvećala guzu, a ne bi nas čudilo da je uskoro i osigura, pošto je i to jedan od svetskih trendova. U svakom slučaju, Stoja je spremna za svet, a ukoliko je na ovim prostorima možda i dalje neshvaćena, nema razloga za brigu. Vreme će pokazati kad se jednog dana za Stoju bude govorilo da je kod nas uvela zapadnjačke fazone.

Čitaj još  Katarina Grujić se pohvalila novom tetovažom (FOTO)

izvor: Scandal, Kurir

Leave a Reply