stoja novakovic

Stoja namerno podizala suknju na snimanju!

Pošto je odavno “slobodan strijelac” i nije vezana za neku diskografsku kuću, popularna folkerka Stoja ovih dana se obrela u TV “Kopeprnikusu” gdje je promovisala u emisiji “Planeta Sezam” svoj novi singl “Takvog dečka hoću ja”. Stoja je u zgradu TV došla u pratnji dečka, kojeg je sve vrijeme skrivala u restoranu, ne želeći i da se on pojavljuje u studiju.

Na pitanje da li je pjesma posvećena njenom dečku, ona je odgovorila:

– Takvog dečka želim ja, ali samo u pjesmi, jer takvi ne postoje!

U studiju TV Kopernikus Stoja je otpjevala set pjesama. Imala je mini-šou. Međutim, kako je to običaj, iza nje trebalo je da se pojavi orkestar. Ali njega nije bilo.

– Sve su pjesme “otpjevane” na plejbek, pa nije bilo potrebno da se i orkestar “slika”. A i on mi smeta, bez njega se lakše opustim, bolje igram i spontanija sam – kaže Stoja.

Stoja snimanje

Nekadašnja zvijezda “Grand produkcije” u posljednje vrijeme najviše snima za “BN music”. No, nije isključeno da će se vratiti u jato Saše Popovića.

– Ko god hoće da za njega snimam može slobodno da mi se javi. To se odnosi i na Popovića. Pošto je estrada nepredvidljiva, ne znam šta će se sutra desiti – zagonetna je bila Stoja.

Čitaj još  Nikolijina ispovest: S razlogom smo Relja i ja krili našu vezu!

U toku snimanja Stoji je u studiju bilo vruće. U jednom trenutku se željela malo ohladiti pa je prodrmala suknju rukama, a onda su sijevnule gaćice. To joj nije bilo dovoljno pa je poslije svog nastupa skinula štikle i ludo se zabavljala uz pjesme koje je otpjevala njena drugarica Lidija. Uz Stoju još su uživali i njeni prijatelji Slaviša Vujić, Žare Timotijević, direktor “Sezam produkcije” i drugi.

izvor: Expres

One comment

Leave a Reply