Stoja imala odličan nastup u Lukavcu! (FOTO)

Ljubitelji folk muzike, napokon su dočekali da uživaju uz pesme popularne Stoje, koja je nastupila u poznatom klubu na Modracu kod Lukavca.

Stoja u Lukavcu

Ljubitelji folk muzike u Lukavcu, napokon su dočekali da uživaju uz pesme popularne pevačice Stoje, koja je 25.04. nastupila u poznatom klubu ‘Plaža’ na Modracu kod Lukavca. S obzirom na to da je Stoja jedna od najomiljenijih pevačica u ovom kraju, klub je kao što se i očekivalo bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Stoja Lukavac

Popularna pevačica, nastup je otpočela sa aktuelnim hitom „Bela ciganka“, sa kojim je u startu zagrejala atmosferu, a onda su se redali hitovi: „Samo“, „Metak“, „Umri“, „Evropa“ i mnogi drugi, koje je raspoložena publika horski pevala sa njom.

Stoja u Lukavcu

Među brojnim gostima, uz Stojine pesme, uživali su i poznati estradni menadžeri, Rajko Mijanović i Enes Ibrić Popak, koji su dogovorili zajedničke koncerte tokom leta. Stoga je očekivati da će tokom leta u klubovima ‘Plaža’ i ‘Arena’ na Modracu biti puno spektakularnih koncerata, kao i u celom tuzlanskom kraju.

Čitaj još  Zlata Petrović: Rado bih na estetsku korekciju, ali plašim se bola!

izvor: VIPStars

Facebook komentari

Leave a Reply