stoja verifikacija naloga

Stoja dobila verifikaciju naloga na Fejsbuku!

Popularna folk pevačica pridružila se grupi domaćih izvođača koji su od strane Fejsbuka dobili potvrde za zvanične naloge na ovoj društvenoj mreži.

Poznato je da je Stojanka Novaković Stoja veoma aktivna na društvenoj mreži Fejsbuk. Pevačica redovno osvežava svoj profil na Fejsbuku, pa tako osim fotografija sa nastupa koje Stoja postavlja i deli sa svojim pratiocima, ona ume da obraduje prijatelje i fotografijama specijaliteta koje sama priprema.

stoja verifikacija naloga

Popularna pevačica juče se oglasila na ovoj društvenoj mreži i podelila sa svojim fanovima informaciju da je dobila verifikovan nalog od strane Fejsbuka. Na taj način Stoja se pridružila brojnim kolegama koje su ranije verifikovale svoje naloge, među kojima su Saša Kovačević, Lepa Brena, Nikolija Jovanović, Željko Joksimović, Nina Badrić i mnogi drugi.

stoja fejsbuk

Prenosimo vam Stojin komentar u celosti:

– Dragi moji, svakodnevno stigne more vasih pitanja u inbox “Da li je ovo prava Stoja; da li je ovo oficijelni page…”. Ovom prilikom zelim da vas obavestim kako je od danas ova stranica verifikovana od strane Facebook-a i kao takva je (sada i zvanicno) JEDINA OFICIJELNA. Hvala vam na poverenju i ljubavi!

Čitaj još  Džej Ramadanovski ispalio publiku u Banjaluci!

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply