stevan andjelkovic sa miligramom

Stevan Anđelković napustio Grand zbog Miligrama!

Aleksandar Milić, iako nema vremena za druge pevače, sa Anđelkovićem ugovorio saradnju i prelazak u „Miligram mjuzik“ da bi mu unapredio karijeru.

Kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je poznat po tome što radi samo dva velika projekta – u bendu Miligram, jednoj od najvećih muzičkih atrakcija na Balkanu, i pesme za Svetlanu Cecu Ražnatović, uskoro će pod svoje okrilje uzeti i mladog pevača Stevana Anđelkovića.

Muzički producent uveliko planira saradnju s bivšom zvezdom „Granda“, jer želi da unapredi njegovu karijeru. Iako Mili uglavnom nema vremena da radi za druge pevače, ovog puta napravio je izuzetak. Anđelković ga je posebno oduševio izuzetnim pevačkim i glumačkim umećem, kojim se istakao u operi „Dom za vešanje“ reditelja Emira Kusturice.

– Istina je da smo veoma blizu tome da realizujemo taj projekat. Stevan je stvarno veliki potencijal, ne samo pevački nego je i privatno momak izuzetnih kvaliteta. Zaslužuje da uđe u „Miligram mjuzik“, koji će mu obezbediti prvenstveno muzičko, a onda i poslovno okruženje kakvo do sada nije imao. Raduje me njegov dolazak u moju produkcijsku kuću jer podjednako dobro peva sve muzičke žanrove i moj posao je time znatno olakšan. Moći ćemo da ponudimo publici jednog novog Stevana i novi muzički pravac koji će, po mom mišljenju, iznedriti još jednu balkansku zvezdu – rekao je Mili.

aleksandar milic mili

Stevan je bio je iznenađen kad smo ga pozvali.

– Svaka vam čast, kad pre ste saznali za to, ni moji roditelji još nisu upućeni! – rekao je zatečen, a onda je nastavio:

Čitaj još  Bora Drljača: Proveravaju mi imovinu kao da sam Ceca!

– Do saradnje s Milijem došlo je zato što je postojala obostrana želja za tim. On je trenutno najuspešniji producent i kompozitor na Balkanu i zaista mi je čast što ću raditi s njim. Posebno sam ponosan zbog toga što Mili ne prihvata druge projekte, a izabrao je mene. Sviđa mi se energija koju ispoljava kroz muziku i zbog toga sam veoma uzbuđen i srećan. Osećam da mi je glas sada najjači. Sve što sam do sada naučio u karijeri i radeći s Kusturicom mi je pomoglo, a sve ću to primeniti i u svom daljem radu – poručio je Anđelković.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply