stanija dobrojevic nakon saobracajke

Stanija otkrila sa kim se dopisivala u trenutku nesreće!

“Krenula sam na ugovoreno snimanje reklame. S obzirom da je bila gužva i mnogo saobraćaja, išli smo zaustavnom trakom, i kada smo hteli da se vratimo u bržu podleteli smo pod kamion što je oštetilo auto”, rekla je starleta.

Nakon što je nekoliko dana provela na Zlatiboru sa dragim ljudima, pobednica Farme 6, Stanija Dobrojević, krenula je natrag za Beograd gde je doživela saobraćajnu nezgodu.

– Krenula sam na ugovoreno snimanje reklame. S obzirom da je bila gužva i mnogo saobraćaja, išli smo zaustavnom trakom, i kada smo hteli da se vratimo u bržu podleteli smo pod kamion što je oštetilo auto. Hvala Bogu nama ništa nije bilo ali bukvalno smo gledali smrti u oči, baš sam se istraumirala – rekla je zgodna farmerka.

Posle saobraćajne nezgode, Stanija je posetila svog prijatelja i frizera, kako bi se pripremila za snimanje, koji je odmah pokušao da ih oraspoloži.

– Ja bih se baš lepo obukao za vašu sahranu, verovatno bi sve bilo medijski propraćeno – kazao je simpatični mladić, nakon čega se Stanija ubacila:

– Taša (Stanijin PR) je bila toliko istraumirana da je morala da popije tablete za smirenje, non-stop je ponavljala “Mogle smo da poginemo”.

Nekoliko trenutaka pre nesreće, Stanija se dopisivala sa bivšim cimerom.
– Sa njim sam se baš dopisivala kada smo podleteli pod kamion, na ulazu u Beograd, a nakon deset minuta sam saznala da je uhapšen. To je nešto neverovatno – rekla je starleta.

Čitaj još  Farma: Jelena doživela nervni slom? (VIDEO)

Rijaliti se za nju završio kada je izašla sa imanja u Lisoviću, i kako kaže, na prozivke se ne obazire.

– Vidim u medijima da kod drugih farmera rijaliti još traje i da se i dalje bave likom i delom Stanije Dobrojević.

izvor: Pink, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply