ceca novogodisnja cestitka

Šta su poznate ličnosti poželele u novogodišnjoj noći?!

“Volela bih da u 2018. objavim album i napravim koncert na Ušću i da tamo sa svojom publikom proslavim 30 godina karijere”, otkrila je Ceca.

I poznate ličnosti su u noći između 31. decembra i 1. januara zamislile novogodišnju želju.

Iako su se odavno ostvarili, i dalje imaju planove koje su zacrtali. Samo, njihova lista želja sada je skromna. Osim zdravlja, gotovo da im ništa drugo i ne treba, jer svi oni se slažu da, ako se čovek dobro oseća, imaće volje i snage da ostvari svaki cilj. Pored zdravlja, oni žele i da se što više dece rađa.

Ceca Ražnatović: Album i Ušće 3
Sebi, svojoj porodici i svim ljudima na prvom mestu želim zdravlje. Volela bih da u 2018. objavim album i napravim koncert na Ušću i da tamo sa svojom publikom proslavim 30 godina karijere. Ako uspem da napravim CD kojim ću biti zadovoljna, pravim koncert, a ako ne, prolongiraću to za 2019.

Željko Joksimović: Da se mališani rađaju
Protekla godina mi je bila uspešna. Pamtiću je po sjajnim koncertima, hitovima i naravno po rođenju bliznakinja Srne i Ane. U 2018. želim svima da budu zdravi, da imaju sreće i da se deca rađaju.
Miroslav Ilić: Više smeha među ljudima
Svima želim zdravlje. Takođe želim da se ljudi više smeju, jer mnogima je danas teško izmamiti osmeh. Verujem da će nas sve bog pogledati i da će nam biti bolje u 2018. godini.

Čitaj još  Zvezde Granda: Ovih deset kandidata je prošlo dalje!

Aleksandra Prijović: Da smo dobro
Odlazeću godinu pamtiću po veoma uspešnom albumu prvencu. Skromna sam, nemam neke specijalne želje. Samo da smo dobro. Da su svi zdravi, baka, deka, mama, tata, moj Filip i njegova porodica.

Goran Bregović: Volite jedni druge
Provedite 2018. godinu u ljubavi. Najvažnije je da volite jedni druge. Od tog osećaja nema nićeg lepšeg. I naravno, samo da je čovek zdrav.

Severina Kojić: Hoću bebu!
Osim zdravlja, sreće i ljubavi sebi u 2018. godini želim put u toplije krajeve i jednu slatku bebicu. Ljubav već imam uz mog supruga Igora. U njemu sam dobila i najboljeg prijatelja i životni oslonac.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply