milan kalinic pinkove zvezde

Šta je Milan Kalinić rekao o članovima žirija?!

“Tri godine sam bio na Prvoj pod odličnim ugovorom, ali mi nisu davali ništa da radim. Otišao sam sa te televizije bez odgovora na mnoga pitanja”, otkrio je Kalinić.

Milan Kalinić se početkom ove jeseni posle duže pauze vratio na male ekrane, i to kao voditelj popularnih „Pinkovih zvezda“. Kaže da se uželeo posla i da ovo muzičko takmičenje radi sa velikom radošću.

– Zaista mi je legla ova emisija. Poslednjih godina često su me pitali zbog čega ništa ne radim. Tri godine sam bio na Prvoj pod odličnim ugovorom, ali mi nisu davali ništa da radim. Otišao sam sa te televizije bez odgovora na mnoga pitanja, pa i na to najbitnije. Verovatno je tako trebalo da bude i dobro što je tako – otkriva Milan Kalinić.

haris dzinovic ziri

Zanimljivo je da Milan radi emisiju bez ikakve „košuljice“.

– U ovakvim vrstama emisije i ne treba ti neki specijalni scenario. Ljudi sa Pinka su shvatili da mene ne treba ograničavati scenarijom pa čak ni u vidu nekog čvrstog oslonca na kome bi se ja s vremena na vreme oslonio, već su me jednostavno pustili da spontano radim – ističe popularni voditelj.

Za članove žirija ima samo reči hvale.

bora djordjevic ziri

– Možda se ponekad nekome čini da prestrogo ocenjuju i ne sviđaju im se neke odluke, ali oni uživaju na snimanju i svi mi zajedno jedva čekamo svako naredno snimanje. To je ono što se vidi i zbog čega je naša emisija toliko gledana – tvrdi Kalinić.

A evo šta Kalinić misli o svakom članu žirija ponaosob:

Svetlana Ražnatović
– Svetlana je kod mene razbila mnoge predrasude, ali vidim i kod mnogih ljudi. Očekivao sam da će mnogo više paziti na svaku izgovorenu reč, ali ona to radi jako savesno i sviđa mi se što daje podršku takmičarima. Devojkama je uglavnom najviše stalo do Cecinog mišljenja. Moram da dodam i da Ceca ima fantastičan sluh i uglavnom sve komentariše dosta tačno.

Čitaj još  Ništa od sindikata, estrada ne postoji bez skandala!

Marina Tucaković
– Marinu posebno volim u žiriju zato što ona nema tu opterećenost da mora da vodi računa šta će njeni fanovi da misle, jer nije pevačica. Ona u emisiji najslobodnije nastupa i kaže sve ono što bih i ja rekao da sam u žiriju, i to na način bez dlake na jeziku. Ume da bude i surova, ali i da pohvali kada treba. Marina ima najubitačnije komentare.

Miroslav Ilić
– Miroslav je dosta pravičan i gleda svaku sitnicu. Ne radi on to na strogi način. U principu, koliko god se mi ne slagali sa njegovim komentarima, on daje dosta tačne opaske.

marina tucakovic ziri

Haris Džinović
– Haris je čovek koji je mene privatno iznenadio koliko je obrazovan i inteligentan. On je takav i u svojim komentarima, a to je lepo i interesantno, pogotovu za te mlade ljude.

Bora Đorđević
– Bora je legenda, čovek od koga smo očekivali duhovite komentare i opaske, ali jedino nisam očekivao toliku posvećenost, ozbiljnost i predanost poslu.

izvor: Blic

Leave a Reply