Šokantno: Vajsova devojka prebila Simonidu!

Danimirova izabranica nasrnula na Ačevićku u kafani jer je otvoreno flertovala s njenim dečkom.

Simonida Acevic

Simonida Ačević dobila je batine od devojke Danimira Vajsa. Njih dve su se sukobile u jednoj novosadskoj kafani, a fajt je bio toliko žestok da su ih jedva razdvojili.
Tuča je počela jer Vajsova izabranica ne može da podnese Simonidino provociranje densera, pa je rešila da mu stane u odbranu. Onako muški.

Svog dragog branila je pesnicama. Iako su tokom rijalitija „Farma“ Simonida i Vajs često bili u sukobu, pošto su se vratili kućama, internet zvezda nije prestajala da ga pominje, pa je i javno izjavila da je on zaljubljen u nju. Kad je dobila ponudu da snimi porno-film, bez ustručavanja je producentima predložila da kontaktiraju upravo sa Vajsom da joj bude partner. Sve je to toliko naljutilo njegovu devojku da je uzela stvar u svoje ruke. Kao kec na jedanaest bilo je zajedničko pojavljivanje u Novom Sadu.

– Te večeri Simonida je počela da se nabacuje Vajsu. Koketirala je s njim, mada se videlo da to radi samo da bi isprovocirala njega i njegovu devojku – priča izvor s lica mesta.

Ačevička je bila toliko navalentna da Vajsova devojka više nije mogla da je podnese i poletela je čaša koja je udarila Simonidu u glavu! Razjarena i besna, odlučna da je prebije, skočila je preko stola i počela da je udara i čupa je za kosu! Svi za stolom su skočili da ih razdvoje i nekako su uspeli u tome.

Čitaj još  Zuzi Zu bolja riba od pola estrade?! (FOTO)

Vajs

– Tačno je da je bila frka, ali nisam se tukla, već sam se branila. Ja sam bila napadnuta – kaže Simonida, dok Vajs vrti drugu ploču.

– Nikakve frke nije bilo. Ja sam u Novom Sadu bio sam, nije išla devojka sa mnom – tvrdi denser.

izvor: Kurir

Leave a Reply