Snežana Đurišić: Rano je za koncert u Beogradu

Snežana ističe da to što neko posle samo dva snimljena albuma održi koncert u punoj dvorani, nije realna slika popularnosti.

Snezana Djurisic

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić je dosad održala tri solistička koncerta u Beogradu, a poslednji pre desetak godina. Na pitanje misli li da je vreme za ponovni susret sa prestoničkom publikom, ona kaže:

– Sada nije trenutak, mada verujem da publika neće dugo čekati. Nastojim da svaki moj koncert bude drugačiji. Vidim šta se danas od toga pravi, a takve stvari mene ne interesuju. Ne bih bila srećna da mi Sava centar bude pun tako što će se dovlačiti publika na koncert. Hoću da vidim gde mi je mesto i koliko ljudi će kupiti karte za moj koncert. Ono što nije pravo ne opstaje i narod nikog ne voli bez razloga.

Snežana ističe da to što neko posle samo dva snimljena albuma održi koncert u punoj dvorani, nije realna slika popularnosti.

– Gledam kako se neki pevači kite perjem koje ne postoji – veli Snežana.

– Zna se ko može da puni dvorane. Da Miroslav Ilić peva 15 dana u Sava centru, sala bi bila puna. Da ne govorim o Lepoj Breni, Zdravku Čoliću, Ceci Ražnatović, Šabanu Šauliću, Aci Lukasu… To su zvezde, a sve drugo je usiljeno. Kada na vaš koncert dođe 100.000 ljudi, onda ste neko kome se treba pokloniti – iskrena je Snežana.

Čitaj još  Katarina Grujić: Mojoj karijeri je došao kraj!

izvor: Novosti

Leave a Reply