snezana djurisic koncert

Snežana Đurišić: Koncert u Beogradu 23. februara!

Snežana Đurišić je jedna od najtalentovanijih pevačica narodne muzike, dobitnica brojnih nagrada za interpretaciju, a tokom svoje bogate karijere, koja traje gotovo pola veka, snimila je više od dvadeset albuma.

U Velikoj dvorani Sava Centra 23. februara 2015. godine, sa početkom u 20 časova, biće održan dugo očekivani koncert Snežane Đurišić. Na koncertu za koji vlada veliko interesovanje, ljubitelji izvorne narodne muzike uživaće u njenom glasu koji će pratiti orkestar Miše Mijatovića.

snezana djurisic

Snežana Đurišić je jedna od najtalentovanijih pevačica narodne muzike, dobitnica brojnih nagrada za interpretaciju, a tokom svoje bogate karijere, koja traje gotovo pola veka, snimila je više od dvadeset albuma. Njeni čuveni hitovi su: “Pričaj mi, pričaj“, “Kuće male, krečene u belo“, “Odakle si sele“, “Kleo se, kleo“, “Lepi moj“, “Učiniću sve“, “Između tebe i mene tama“, “Kaluđere“, “Naše tajne čuva vodenica“, “Lepo ti je biti čobanica“, “Tri bunara“, “Vratiću se“.

Na poslednjem održanom Grandovom festivalu pod nazivom ‘Budi human’, prvo mesto osvojila je upravo Snežana Đurišić. Podsetite se njene pesme “Niko me nije voleo kao ti”:

izvor: Vesti

Čitaj još  Farma: Pevačica ušla trudna na imanje!

2 comments

Leave a Reply