snezana djurisic

Snežana Đurišić ispalila Zoricu Brunclik za koncert!

Ðurišićka svojim nedolaskom potvrdila spekulacije da je s Brunclikovom u zategnutim odnosima, što su mnogi primetili i u „Zvezdama Granda“.

Snežana Ðurišić ispalila je svoju koleginicu Zoricu Brunclik jer preksinoć, iako su obe članice žirija „Zvezda Granda“, jedino ona nije došla na njen koncert u Kombank areni, koji je održala povodom 40 godina uspešne karijere.

Brojne poznate ličnosti ispratile su ovaj spektakl i Brunclikovoj pružile veliku podršku, ali je mnoge iznenadilo to što se nije pojavila njena koleginica, koju su svi očekivali među publikom. Čak se i njen kum Šaban Šaulić, s kojim Zorica ne komunicira već neko vreme, pojavio sa svojom porodicom. S obzirom na to da su Ðurišićka i Brunclikova bile dobre drugarice i kućni prijatelji, njihov odnos je u poslednje vreme prilično hladan. Problemi su nastali tokom žiriranja u takmičenju „Zvezde Granda“, gde su se zakačile zbog komentarisanja učesnika i često se raspravljale pred kamerama. Možda je to razlog koji je naterao Snežanu da ne prisustvuje ovom događaju.

Čitaj još  Zvezde Granda: Izabrani kandidati za četvrti krug takmičenja!

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Ðirišićku, koja je rekla da je bila sprečena da dođe.

– Bila sam sprečena da dođem na koncert. Drago mi je što je sve bilo divno i što je prošlo u najboljem redu – poručila je pevačica.

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply