Sneki mesec dana uz bolesnu majku!

Sneki je jako vezana za svoju majku, jer je oca izgubila pre nekoliko godina. Skoro da se i ne odvaja od nje. Preselila se u njen stan, kako bi joj bila pri ruci šta god da joj zatreba…

Sneki sa majkom

Snežana Babić Sneki stavila posao u drugi plan kako bi bila uz majku koja ima zdravstvene probleme.

Nakon velike uloge koju je imala u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato” ova pjevačica se ponovo vinula među zvijezde, gdje i pripada. Po završetku ovog spektakla svako od učesnika gledao je da iskoristi aktuelnu i popularnost. Sneki ipak nije previše marila za tim. Ona nije željela da snima bilo šta, a dobrih pjesama nije bilo na vidiku. I taman kada je imala u planu da se ozbiljno pozabavi traganjem za pjesmom, mama joj se razboljela.

– Sneki je jako vezana za svoju majku, jer je oca izgubila prije nekoliko godina. Danima je sa njom, skoro da se i ne odvaja od nje. Preselila se u njen stan, kako bi joj bila pri ruci šta god da joj zatreba. Sve svoje poslovne planove je stavila u drugi plan. O pjesmama trenutno ne razmišlja, jer je to posao koji oduzima mnogo vremena – kaže izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Rašina ljubavnica potvrdila da se Goca Tržan razvodi

Mi smo je sreli na snimanju jedne TV emisije gdje se pojavila zgodnija i ljepša nego ikada. Upravo ona nam je potvrdila da je trenutno uz majku, ali da planira da snimi nove pjesme krajem godine.

izvor: Expres

Leave a Reply