tijana ajfon izbacena

Snajke: Tijana Ajfon izbačena iz rijalitija

Brzo joj se pridružila Ceca Jovanović, ali i ostale takmičarke, pa je nastalo rasulo. Golih grudi i zadnjica je bilo na sve strane.

Uvek raspoložena za rijaliti, Tijana Ajfon, koja je postala poznata javnosti učešćem u „Parovima“, ušla je u novi šou program „Snajke“, očito raspoložena za novu igru, ali i mogućnost da pronađe – muža.

U kući se, međutim, nije dugo zadržala, jer je odmah počela da se ponaša neprimereno. Čim je Tijana Ajfon ušla u kuću, u kojoj borave snajke, ona je napravila haos, posvađala se sa učesnicama, a zatim se skinula gotovo gola i igrala prljavi ples pred svima.

Brzo joj se pridružila Ceca Jovanović, ali i ostale takmičarke, pa je nastalo rasulo. Golih grudi i zadnjica je bilo na sve strane.

– Ovo je strašno, ovo nije za gledanje – komentarisala je Jovanka Rakić, poznatija kao žena koja ima najveće grudi u Srbiji.

– Sama kažem da žena treba da bude slobodna, ali ovo je strašno. To nisu devojke za udaju – komentarisala je.
Njoj je televizija poverila da bude domaćica kuće, jer je najiskusnija, zbog čega je odmah ušla u sukob sa ostalima, pre svega sa Cecom Jovanović.

Čitaj još  Farma: Tamara ponovo šokirala svojom izjavom!

– Molim vas, ugasite muziku – vikala je Jovanka u bubicu.

– Tijana, dosta je tvoje golotinje. Izađi napolje. Nisu došla da budeš prava snajka, nego da izvodiš perverzije.

– Misliš da možeš ti da me izbaciš odavde? “Baš da vidim da me ti, baba, izbaciš! – smejala se Tijana.

Televizija je, međutim dozvolila da Jovanka, kao domaćica i najstarija, donese odluku. Ubrzo je Tijana Ajfon izbačena iz rijalitija.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti SNAJKE OVDE

2 comments

Leave a Reply