snajke - novi rijaliti sou

Snajke: Ovo su učesnice novog rijalitija

Učesnice će se međusobno takmičiti u raznim zadacima, a samo jedna će imati venčanje iz snova koje će organizovati produkcija.

Sinoć je startovao novi spektakl – rijaliti šou “Snajke”. Svi su sa uzbuđenjem očekivali novi rijaliti, devojke koje su u potrazi za mladoženjom obećavaju ludilo.

Prateći želje žena koje maštaju o dobrom mužu i lepom životu, produkcija Hepi televizije, napravila je odlična kasting. 14 slobodnih žena ušlo je u rijaliti kako bi našle mladoženju. One će se međusobno takmičiti u raznim zadacima, a samo jedna će imati venčanje iz snova koje će organizovati produkcija.

Maja Abramović umetnica iz Beograda, smatra da ima sve kvalitete, a kada popije postaje veoma loša.

– Volim mlađe naivne poslušne muškarce. On je go, ja sedim i tako… – kaže Maja.

Dodala je da voli da kuva kao i da je dominantna žena.

Aleksandra Sandra iz Podgorice je druga snajka. Ne voli devojke koje izigravaju šefice, kako kaže poštuje iskrenost i poštenje. Voli muškrace koji znaju šta hoće i koji ne varaju. Smatra da je njena najveća mana što voli da se svađa.

– Našla sam žrtvu za večeras – rekla je pred ulazak.

Treća snajka je Anja Lupu iz Novog Sada, bivša učesnica rijalitija “Maldivi”. Ona za sebe kaže da je malo lenja i da ne voli da ustaje rano. Omiljeni joj je noćni život i splavovi.

– Ja sam tipičan primer onoga što majke za svoje sinove ne žele. Ja sam neko ko ne poštuje tradiciju. Ne očekujem udaju od ovog rijalitija. Mislim da ne bih bila dobra majka. Zbog popularnosti sam spremna na sve – kaže Anja.

Priznala je da je odlična ljubavnica i da izvrsno vodi ljubav.

Milica Miljković iz Bograda je maserka, a voli da maltretira sve.

– Mene se muškarci uplaše, jer znam da preterujem – iskrena je četvrta snajka.

– Ja masiram i muškarce i žene, obožavam da masiram – rekla je Milica pred ulazak u kuću.

Suzana Perović Blondi iz Bara za sebe kaže da je zmija i ne voli devojke koje glume mamine princeze.

– Biće svađe ako bude laži i ako me neko napadne. Ne dam na sebe! Jako sam moderna žena, volim da me muškarci služe a volim da ih mučim i gazim štiklama – rekla je Suzana, zvana Blondi.
Ne bi mučila svekrve jer, kako kaže, i ona će to biti jednog dana.

Čitaj još  U drugom rijalitiju diskvalifikovan učesnik

Nađa Nikolić poznatija kao ministarka alkohola, što znači da je meraklija. Ona je radila u Beču kao obezbeđenje a trenutno živi u Beogradu. Najduža veza joj je bila od mesec dana, a voli sportiste, pogotovo košarkaše.

Ceca Jovanović, bivša farmerka i modelsica je nova snajka. Priznala je da voli da glumi i manipuliše, a tvrdi da nikada ništa loše nije uradila.

– Žene me ne vole, privlačim sve poglede… i muške i ženske – iskrena je Ceca koja smatra da nema konkurenciju.

Majra Moreno iz Jablanca je takođe odlučila da se oproba kao snajka. Ona voli tamne muškarce koji su pametni, a ne krije da voli da radi i kuva.

Kristina Živković je iz Beograda a za sebe kaže da bi bila dobra snajka. Voli da kuva i čisti, a ne voli folirante. Kod muškarca je privlači unutrašnjost, a sebe vidi kao pobednicu.

Pevačica Dalila Karić dolazi iz Sarajeva. Smatra da bi bila moderna snajka, a sebe doživljava kao upornu i strpljivu. Voli verne muškarce, plavih očiju.

Jasmina Mina Mijatović je frizerka iz Beogarda. Ne privlače je edipovci, a bitno joj je da njen muž bude religiozan.

– Mora da bude samostalan kao ja, da bude uspešan u poslu. Ne mora da bude lep, da budemo seksulano kompatibilni – rekla je Jasmina i poručila da će biti prirodna.

Dušica Martić iz Uba forsira ljubav, a kaže i da je mnogo implusivna. Ona se bavi sezonskim poslovima. Za sebe kaže da je vredna ali ne garantuje da će u kući raditi poslove.

Dragana Roguljić Gaga zvana Ledi Gaga bombašica iz Novog Sada se bavi modelingom, a kako kaže sve radi dobro.

Marijana Zonjić iz Podgorice preferira sportiste voli i pevače jer se bavi pevanjem. Smatra da će biti svađa sa devojkama. Ne isključuje seks pred kamerama, a dečku bi oprostila prevaru.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti SNAJKE OVDE

Leave a Reply