Slučajni susret: Brena u zagrljaju Tereze Kesovije

Tokom trodnevnog boravka u Zagrebu, Lepa Brena se u frizerskom salonu susrela s Terezom Kesovijom. U zagrljaju i uz suze dogovorile su večeru na „skrivenom mestu“.

Brena i Tereza - www.FOLKOTEKA.com

Tereza je za „Blic“ otkrila da je za nju slučajni susret s Brenom bio izuzetno prijatan i dirljiv, čak su plakale zajedno.

– Na poziv moje frizerke Renate, otišla sam u njen salon na druženje i odjenom je uletela Brena sa svojom svitom, što me je ostavilo bez teksta jer nisam znala da će tu biti i ona. Brena je znala da će me sresti i radovala se susretu, a kad me je ugledala, šapnula mi je: „Vodim te na večeru na jedno skrovito mesto, bez novinara i pompe. Ide moj Boba i još nekoliko prijatelja“ – ispričala je Tereza.
Pevačica kaže da je uvek cenila Brenu.

– Brenu izuzetno volim jer je o meni rekla mnogo lepih reči kad su me drugi napadali. Gradila je karijeru bez skandala i tračeva i sledeći put kada dođe, biće moj gost – rekla je Kesovija.

I Brena kaže da je s Terezom provela divne trenutke.

– S Terezom sam provela divne trenutke i to je bilo za moju dušu kad se kamere ugase. Pre toga sam ispoštovala protokol moje posete Zagrebu i družila sa s najvećim fanovima, koji su me dirnuli originalnim porukama i poklonima – rekla je Brena.

Čitaj još  Marta Savić: Mile plaća da ne idem na Farmu!

Brena i Tereza - www.FOLKOTEKA.com

Brena: Volim Zagreb
Pevačica kaže da uživa u glavnom gradu Hrvatske.
– Zagreb me uvek dočeka otvorenog srca i odlično se provedem kad god dođem. Ne bežim od toga da poznajem i srećem političare, ali ipak više vremena provodim u društvu Bobinih prijatelja, koji su istaknuti sportisti i sportski radnici – ispričala je Brena.

Brena i Sanja Dolezal - www.FOLKOTEKA.com
Brena se srela i sa Sanjom Doležal

Leave a Reply