sloba vasic

Sloba Vasić završio u bolnici!

Srce mu je jako lupalo, a puls bio ubrzan. Prijatelj ga je odmah stavio u auto i odvezao u bolnicu gde su ga pregledali i ustanovili da mu je pritisak prilično povišen.

Slobi Vasiću pozlilo je prošle nedelje na snimanju emisije „Grand šou“, zbog čega su hitno morali da ga prevezu u bolnicu!

Naime, pevač je uredno čekao svoj red za snimanje, kad je počelo da mu se vrti u glavi i da mu klecaju kolena, pa su mu organizatori rekli da odmah legne na garnituru i pozvali pomoć.

– Sloba je bio prilično raspoložen i veseo kada se pojavio u studiju, međutim, posle nekog vremena požalio se drugu da mu se vrti u glavi i da teško diše. Izašao je ispred studija kako bi uzeo malo svežeg vazduha, međutim, nije mu bilo bolje, još se i požalio da mu je muka, pa su mu rekli da legne na jednu od ganrnitura. Srce mu je jako lupalo, a puls bio ubrzan. Prijatelj ga je odmah stavio u auto i odvezao u bolnicu gde su ga pregledali i ustanovili da mu je pritisak prilično povišen. Jednu noć je ostao da leži u bolnici po preporuci lekara, kako bi mu pratili stanje, i sutradan, posle vizite, pušten je kući na opravak – rekao je izvor blizak pevaču.

Sloba Vasic u bolnici

– Sad je hvala Bogu sve u redu. Bilo je prilično čupavo. Tad sam imao dosta nastupa, snimanja. Bukvalno sam spavao kad sam imao vremena, a ne kad sam bio umoran. Nama pevačima je prilično bitna i zdrava i redovna ishrana, a ja se toga nisam pridržavao ni najmanje, tako da je bilo neminovno da se u nekom trenutku ovako nešto desi. S vremena na vreme imam probleme sa pritiskom, ali se nadam da će se to uskoro rešiti. Sad bar znam šta mi je prioritet. Svi mi kad čujemo da se nekom tako nešto desilo razmišljamo da isto ne može nas da snađe, međutim, nije tako – rekao je Sloba.

Čitaj još  Lažni Dado Polumenta ojadio obožavateljku za hiljade evra!

izvor: Alo

Leave a Reply