Sloba Vasić: Volim seks na svim mestima, najmanje na krevetu!

Pored toga što odlično peva, Slobodan Vasić je i avanturista, što je i otkrio ispričavši da voli da ima seks na raznim neobičnim mestima.

Sloba Vasic

Naime, kako sam kaže, mladi pevač voli da eksperimentiše, pa i u seksu, zbog čega, kada god može izbegava da to radi u krevetu kako ne bi bilo monotono.

– Ne mogu da kažem koje mi je mesto omiljeno jer ih ima više, ali mogu da otkrijem da mi je krevet previše klasičan za taj čin i kad god mogu, ljubav vodim van njega. Do sada mi je bilo najlepše u moru – kaže Vasić, koji nije želeo da nam otkrije kada je izgubio nevinost.

– Bio sam veoma mlad i nespretan. Ne bih detaljisao, ona je bila starija i dosta iskusnija i mogu se pohvaliti da me je naučila mnogim veštinama koje sam kasnije primenjivao. Sa devojkom sa kojom sam izgubio nevinost sam se viđao nekoliko godina – kaže Slobodan i otkriva da nikad nije prevario devojku sa kojom je u vezi.

– Imao sam nekoliko ozbiljnih veza i kada sam zauzet, druge devojke me ne zanimaju. Totalno sam posvećen svojoj devojci. Hvala bogu, maštovit sam i nikad mi nije dosadno sa jednom devojkom. Ali, kada nemam devojku i kada sam slobodan, eksperimentišem na sve moguće načine – priča mladi pevač, kome je omiljena poza kada je devojka na njemu, ali ne isključuje ni seks otpozadi.

Čitaj još  Cuca ponovo ignorisala vezu sa Šabanom! (VIDEO)

– Volim kada devojka dominira, tako da mi je omiljena poza kada je ona na meni, mada volim lepu žensku guzu, tako da mi je super i seks otpozadi. Ali, ne isključujem ni mogućnost da se potrudim kako bi devojci sa kojom sam bilo lepo – završava Slobodan Vasić.

izvor: Alo

Leave a Reply