sloba vasic opljackan

Sloba Vasić opljačkan, ostao bez roleksa od 15.000 evra!

Provalnik je ušao preko terase i obio balkonska vrata, a dok je policica tragala za otiscima, pevač je video da su mu odneli i nešto nakita.

Slobodan Vasić (24), mlada zvezda “Granda“, opljačkan je pre tri večeri, kada mu je lopov iz stana u Zemunu ukrao “roleks” vredan 15.000 evra! Dodatni bes kod pevača izazvalo je i to što je provalnik, osim sata i nešto zlatnog nakita, odneo čak i kasicu prasicu!

Vasić je pljačku policiji prijavio 25. marta ove godine, nakon što se vratio kući iz noćnog provoda.

– Mlada zvezda je sa prijateljima bila u jednoj kafani celu noć. Kada se Slobodan pred zoru vratio u Zemun, video je da mu je stan ispreturan. Slobodan nije znao šta da radi, pa po savetu prijatelja nije ništa dirao sve dok policija nije stigla – rekao je izvor blizak istrazi.

sloba vasic u provodu

– Utvrđeno je da je provalnik ušao preko terase i obio balkonska vrata. Dok su policajci tragali za otiscima lopova, Vasić je gledao šta mu u stanu nedostaje. Šokirao se i pobesneo kada je prvo primetio da mu nema ručnog sata “roleks jahtmaster dva”, koji je vredan oko 15.000 evra. Ipak, ništa manje mu nije bilo krivo kada je shvatio da mu je ukradena i kasica prasica u kojoj je bilo ne više od 1.000 dinara, a koju je dobio na poklon od drage osobe – rekao je sagovornik i naveo da je Vasiću iz stana ukradeno nešto malo nakita i jedan debeli lanac sa krstom.

Čitaj još  Šako Polumenta otkrio gole grudi starlete!

– Provalnik će, ukoliko ne bude uhapšen do tada, biti veoma razočaran kada bude shvatio da taj debeli lanac nema nikakvu vrednost jer nije sačinjen od zlata, nego od običnog prefarbanog metala. Istraga je u toku, pojedine osobe će biti ispitane, a biće pregledani i snimci kamera sa okolnih zgrada – rekao je on.

izvor: Alo

Leave a Reply