sloba fasic selfi

Sloba Vasić hitno operisan pre dva dana!

Sloba je nedavno bio primljen u bolnicu zbog iscrpljenosti i lošeg zdravstvenog stanja.

Sloba Vasić hitno je operisan pre dva dana! Pevača su u petak rano ujutru probudili nesnosni bolovi u stomaku praćeni jakom mučninom i povraćanjem, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu, gde je istog dana završio na operacionom stolu zbog napada slepog creva.

Sloba je nedavno bio primljen u bolnicu zbog iscrpljenosti i lošeg zdravstvenog stanja. Tada je primio nekoliko infuzija i lekove i po preporuci lekara je otpušten kući, uz napomenu da mora da miruje. Međutim, iako se očekivalo da će sve proći bez posledica, očigledan pad imuniteta prouzrokovao je da se u pevačevom organizmu desi totalna zbrka, tako da je napad slepog creva bio neminovan jer je pevač već ranije imao simptome tipične za ovu bolest, ali ih nije shvatao ozbiljno – objašnjava pevačev prijatelj, koji dodaje da je operacija prošla kako treba i da se sada Sloba oseća dobro.

sloba vasic foto

– Sloba je hitno primljen u bolnicu i vrlo brzo je na osnovu dobijenih rezultata i analiza ustanovljeno da je u pitanju napad slepog creva, tako da je odmah pripremljen i odvezen u salu. Sama operacija nije dugo trajala, a sve je prošlo kako treba, tako da se očekuje da će se brzo oporaviti i već možda za dva-tri dana otići na kućno lečenje. Jedino što će morati na mesec dana da se pozdravi sa nastupima i fizičkim aktivnostima dok rana ne zaraste – kaže izvor blizak pevaču.

Čitaj još  Dado Polumenta snima duet sa Viki Milljković?!

Pevač je rekao da je sve prošlo kako treba.

– Dobro sam, hvala na pitanju. Biće sve OK – rekao je kratko Vasić.

izvor: Alo

Leave a Reply