Sloba Đurković u naručju Mišela Gvozdenovića! (FOTO)

Pevač posle snimanja „Grandove“ emisije povredio nogu, pa ga je Gvozdenović uzeo u naručje i preneo ga do njegovog automobila.

Misel i Sloba

Sloba Đurković našao se u naručju kolege Mišela Gvozdenovića. On ga je zaskočio, i to onako muški! Naime, bivši farmer je prošle nedelje, na snimanju jedne „Grandove“ emisije, povredio desni zglob. On se, pošto je sišao sa scene, na brzinu presvukao i trčeći krenuo ka izlazu iz studija. Tada je zapeo za kabl i iskrenuo nogu.

U tom momentu se začuo njegov jauk, ali ipak je uspeo da izađe napolje. Tada je osetio još jači bol i više nije mogao sam da hoda. U pomoć mu je pritrčao Mišel, koji ga je podigao i uzeo u naručje. Baš kao da nosi neku devojku. I dok je Sloba jaukao i pravio grimase od nesnosnog bola, Mišel se smejao. Ljudi koji su stajali ispred studija nisu bili upućeni u ono što se dešava, pa su se cepali od smeha gledajući kako Gvozdenović nosi Đurkovića, koji iz ruke nije ispuštao ofinger s garderobom.

Čitaj još  Intervju Hasan Dudić: Georgiev i Braja su ojadili SOKOJ!

Sloba i Misel

Mišel je kolegu odneo do kola i pravio mu društvo sve dok mu bol nije popustio toliko da može da vozi. Tek nakon dvadesetak minuta su se rastali i svako je otišao svojim putem.

izvor: Kurir

Leave a Reply