Slavica Ćukteraš zabranila šale na račun bivšeg dečka!

Pevačica je bila raspoložena dok je pričala kako se provela u Italiji kod verenika, a kada je Đoša dodao da nije strano da ona voli Italiju i njihove ljude, aludirajući na njenu vezu sa operskim pevačem Marčelom Berdonijem, Slavica se pobunila.

Slavica i Djosa

Pevačica Slavica Ćukteraš planira venčanje sa golmanom italijanskog Kaljarija Vladom Avramovom i ne želi da bilo ko pominje njene bivše momke, pa je tako cenzurisala ‘Grand šou’ u kojem se Bogoljub Mitić Đoša našalio na račun njenog ljubavnog života.

Pevačica je bila raspoložena dok je pričala kako se provela u Italiji kod verenika i da jedva čeka opet da otputuje, a kada je Đoša dodao da nije strano da ona voli Italiju i njihove ljude, aludirajući na njenu vezu sa operskim pevačem Marčelom Berdonijem, s kojim je bila godinu dana u ljubavi, Slavica se pobunila.

– Poznato je da Slavka nije imuna na Italijane, znate o čemu i o kome pričam – rekao je Đoša uz osmeh.

Šala se dopala i direktoru „Granda“ Saši Popoviću, koji je rekao da je „taj fazon super“, ali se Slavica nije složila s tim.

Čitaj još  Bojan Tomović snima spotove u Izraelu i Jordanu

– Secite ovaj deo, ne želim da ovo ide u emisiju. Možda je smešno, ali ne želim takve šale. Molim vas – uzviknula je pevačica.

Popović je prihvatio njenu molbu, pa taj deo nije emitovan u emisiji, a nakon nesporazuma pevačica je s osmehom otpevala novu pesmu “24 sata”, koju je posvetila momku.

izvor: Alo

Leave a Reply