slavica cukteras

Slavica Ćukteraš se pomirila s bivšim verenikom!

Pevačica i golman Vladimir Avramov rešili su da obnove svoju ljubav i sada uživaju zajedno u Italiji.

Iako su veridbu raskinuli pre četiri meseca, Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov nedavno su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa su počeli sve češće da se čuju telefonom, dok nisu odlučili da se pomire. Slavica se maksimalno posvetila svojoj vezi tako da će u narednom periodu na nastupe putovati iz grada Bergama, gde njen dečko trenutno brani za fudbalski klub Atalanta.

– Oboje su patili nakon raskida, iako su ostali u dobrim odnosima. U početku su izbegavali da komuniciraju jer je sve još bilo sveže, ali kasnije nisu mogli da izdrže. Slavici je u tom periodu karijera bila glavna preokupacija i trudila se da poslovnim obavezama skrene misli s prošlosti, međutim, ljubav prema Vladimiru je mnogo jača. Nije mogla da odoli njegovim pozivima i porukama – otkriva izvor i dodaje da se pevačica ne razdvaja od svog golmana.

– Ona više ne koristi profile na društvenim mrežama, a na telefon se javlja samo porodici jer čak i od svojih prijatelja krije da se pomirila s Vladom. S obzirom na to da zbog svog posla nikad nema mira, Slavica ne želi da joj išta pokvari sreću i odnos s dečkom – dodaje izvor blizak paru.

Čitaj još  Bivša učesnica Parova ponovo u izazovnom izdanju (FOTO)

Podsetimo, pre četiri meseca pisalo se da je Vladimir ostavio Slavicu i da su se razišli mirno, bez teških reči. On je samo nekoliko meseci pre toga zaprosio folkerku, a zbog svadbe, koja je bila zakazana za sledeću godinu, krstila se u crkvi na Bežanijskoj kosi.

izvor: Telegraf

Leave a Reply