Slavica Ćukteraš peva o svom vereniku?!

Popularna folk pevačica snimila je novu pesmu u kojoj peva o mačo muškarcu koji ju je osvojio u potpunosti, što se prilično podudara sa dešavanjima u njenom privatnom životu.

Slavica Cukteras

Folk pevačica Slavica Ćukteraš je pre dva meseca prilično iznenadila domaću javnost kada se saznalo da je za samo petnaest dana pronašla svoju idealnu priliku, te da se verila sa uspešnim golmanom Vladom Avramovim, koji trenutno igra u Kaljariju.

Kako su emocije veoma jake, njih dvoje koriste svaku priliku da uživaju u svojoj ljubavi, te tako atraktivna pevačica sve češće boravi kod svog dragog u Italiji.

Iako uživa u njegovom društvu, Slavica ipak ne želi da zapostavi svoju karijeru, te se pre nekoliko dana vratila iz ljubavnog gnezda kako bi privela kraju radove na novoj pesmi koja nosi naziv “24 sata”, a koju su za nju uradili Miloš Roganović i Dušan Alagić.

Pesmu “24 sata” publika će imati prilike da čuje već za nekoliko dana, a mi vam donosimo i deo teksta, koji je veoma zanimljiv i kao da opisuje pevačicino trenutno ljubavno stanje.

Čitaj još  Sanja Doležal: Još uvijek tugujem!

“Ti si top, ti si hot, ti si opasan,
mačo tip, super lik, tako brutalan.
Noćas znam, ti si kap a ja pustinja,
daj mi znak trpim jak bol u grudima.”

izvor: Kurir

Leave a Reply