Slavica Ćukteraš napustila ‘Grand’ zbog ‘Siti rekordsa’?!

“Kada su “Pink” i njena matična kuća doneli odluku da završe saradnju i kada je Saša Popović otvorio svoju televiziju, njoj su sa druge strane dali primamljivu ponudu”, rekao je izvor.

Slavica Cukteras

Slavica Ćukteraš, nakon što joj je pre godinu dana istekao ugovor sa Grand produkcijom, odlučila je da ne nastavi saradnju sa svojom matičnom kućom, već da muzičku karijeru poveri “Siti rekordsu”.

Iako joj je pre godinu dana istekao ugovor sa produkcijskom kućom Grand, Slavica Ćukteraš snimila je još dva singla u njihovom izdanju. Nakon što su Pink televizija i Grand raskinuli saradnju, pevačica je odlučila da promeni svoju matičnu kuću i muzičku karijeru poveri “Siti rekordsu”.

– Slavici je pre godinu i po istekao ugovor sa “Grandom”, ali je nakon toga za tu produkciju snimila još dva singla. Kada su “Pink” i njena matična kuća doneli odluku da završe saradnju i kada je Saša Popović otvorio svoju televiziju, njoj su sa druge strane dali primamljivu ponudu – kaže izvor i dodaje:

– Nakon toga, sela je sa svojim bivšim direktorom i razgovarala o tome šta je najbolje za nju, a onda je juče otišla da popriča i sa Milicom Mitrović i, kako stvari stoje, velike su šanse da će od sada biti pojačanje “Sitija”. Pregovara se o svoti za koju bi prešla, tako da ništa nije konačno – završava izvor.

Čitaj još  Lepa Brena o rigoroznim dijetama!

izvor: Alo

Leave a Reply