slavica cukteras i vlada avramov

Slavica Ćukteraš napušta estradu?!

Pevačica je posle pomirenja sa golmanom Vladom Amramovim zaključila da joj je mesto pored momka, a ne na estradi.

Slavica Ćukteraš žrtvovala je karijeru zbog ljubavi prema golmanu Vladi Avramovu. Pevačica se odrekla pevanja, spakovala kofere i odselila se u Italiju.

– Slavica je posle raskida shvatila da je ljubav prema Vladi jača od želje da izgradi karijeru. Razdvojenost su trpeli zbog njenih obaveza u vezi sa snimanjima, zato je posle pomirenja zaključila da joj je mesto pored momka, a ne na estradi. Kada je definitivno odlučila da ne nastavi sa pevanjem, pozvala je Tanju Savić, kojoj je saopštila odluku i rekla da zbog toga ne računa na duet – govori dobro obavešteni izvor.

Čitaj još  Oglasio se muž mučki ubijene Jece Krsmanović!

Kako saznajemo, Slavica je nakon svoje odluke promenila i broj telefona, a novi je dala samo najbližim prijateljima kako novinari ne bi mogli da dođu do nje. Smanjila i svoju aktivnost na društvenim mrežama, pa više ne obaveštava svoje pratioce gde se nalazi i šta planira, što je ranije svakodnevno činila. Ova saznanja potvrdila je i Tanja Savić, rekavši da neće biti zajedničke pesme.

– Izgubila sam kontakt sa Slavicom, nemam više ni njen broj. Čula sam da je otišla u Italiju, želim joj mnogo sreće – rekla je Tanja.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply