slavica cukteras se vratila na scenu

Slavica Ćukteraš: Morala sam da se sklonim sa scene! (VIDEO)

“Nakon učešća u “Zvezdama Granda” desila mi se velika popularnost i mnogo sam radila. Snimila sam nekoliko albuma, brojne promocije u emisijama…”, rekla je pevačica.

Jedna od najpopularnijih ‘Zvezda Granda’, Slavica Ćukteraš, trenutno je aktuelna zbog učešća na drugom Pinkovom muzičkom festivalu, gde je predstavila pesmu slavica cukteras 2015 – prosjak – lyrics.

Ova emotivna numera u kratkom vremenskom periodu je uspela da osvoji publiku i za sada se nalazi u top pet pesama po pregledima na sajtu Jutjub, a ujedno označava i njen povratak na muzičku scenu nakon godinu i po dana pauze.

Dok je bila odsutna sa sceni, plele su se mnoge priče oko nje, od toga da je slavica cukteras raskinula veridbu sa uspešnim golmanom Vladom Avramovim, pa do toga da je on glavni razlog zašto je odustala od muzičke karijere. Za to vreme, ona je mudro ćutala i nije se oglašavala povodom pomenutih glasina.

Slavica je progovorila o mnogim stvarima o kojima je do sada ćutala!

– Dobro je poznato da ja nisam tip osobe koja želi da se promoviše po svaku cenu. Sve te priče su mi bile zabavne i smešne, ali nisam osećala potrebu da se oglašavam i objašnjavam šta je zapravo prava istina. Dovoljno mi je bilo da ja znam šta se zaista dešava i da uživam u svom životu – kaže Slavica na početku razgovora, a zatim dodaje da joj je prijalo odsustvo sa scene.

slavica cukteras o karijeri

– Zaista mi je prijalo da se na neko vreme sklonim od estrade i svega što me okružuje poslednjih deset godina. Nakon učešća u “Zvezdama Granda” desila mi se velika popularnost i mnogo sam radila. Snimila sam nekoliko albuma, brojne promocije u emisijama, ogroman broj nastupa i koncerata. Trebalo mi je malo predaha i sada sam potpuno sveža i odmorna da se ponovo vratim u “mašinu” – kaže Slavica kroz smeh.

Čitaj još  Parovi: Pljuštale kazne zbog nove tuče (VIDEO)

Na festivalu je predstavila pesmu “Prosjak”, koja se po mnogo čemu razlikuje od ostalih pesama.

– Vidim da su reakcije sjajne i to me čini srećnom. Nisam želela da pošto-poto snimim pesmu, samo da bih se vratila na scenu. Čekala sam pravu numeru i momenat, da mi se slože sve kockice. I eto, to se desilo. Pesmu “Prosjak” sam čula prvi put pre godinu dana i odmah sam je osetila. Nedavno sam zvala Marinu Tucaković da pitam šta se desilo sa tom numerom, ona mi je rekla da sve vreme čeka mene i to je bio odličan znak. Sudeći po dosadašnjim reakcijama publike, napravila sam pravi izbor. Baš sam zadovoljna što je publika osetila ovu pesmu. Od festivala ne očekujem pobedu, meni je najbitni sud publike. To je jedino što je relevantno i bitno – završava Slavica.

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply