slavica cukteras na pinkovom festivalu

Slavica Ćukteraš batalila Grand, peva na Pinkovom festivalu!

“Želela sam da novu pesmu predstavim baš na Pinkovom festivalu. Ne smem još ništa da otkrivam, ali mogu da obećam da neću izneveriti fanove”, otkrila je pevačica.

Slavica Ćukteraš je okrenula leđa Grand produkciji, iz koje je ponikla, i pridružila se Pinkovom jatu. Pevačica nije želela da učestvuje na Grandovom festivalu, koji je bio pre tri meseca, već se prijavila za Pinkov festival, koji će biti održan 27. aprila.

Slavica je trenutno u Italiji kod svog verenika Vlade Avramova, ali će u Beograd doći za dve nedelje kako bi se pripremila za festival. Marina Tucaković je za nju napisala pesmu sa kojom će se vratiti na scenu:

slavica cukteras u italiji

– Želela sam da novu pesmu predstavim baš na Pinkovom festivalu. Ne smem još ništa da otkrivam, ali mogu da obećam da neću izneveriti fanove – kaže Slavica i demantuje glasine da se zbog verenika povukla sa muzičke scene.

– Još jedna u nizu laži koje sam čula o sebi. Istina je da ne volim da se namećem pošto-poto. Nisam imala adekvatnu pesmu, pa samim tim nemam ni povod da gostujem po emisijama i da se pojavljujem u javnosti. Nemam nameru da se povlačim sa muzičke scene – poručuje pevačica.

Čitaj još  Snežana Đurišić postala voditeljka!

izvor: Informer, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply