Slađana Milošević: Ne znam ko je Danijela Vranić ali izgleda kao striptizeta!

“Ne znam ko je ona. Ali, ako hoće da bude primećena u striptiz klubu, onda treba tako da se oblači, ali ako hoće da se bavi muzikom, onda bi trebalo da ide u muzičku školu i uči instrumente”, rekla je Slađana o svojoj koleginici Danijeli Vranić.

Sladjana Milosevic

Pevačica i rok legenda sa ovih prostora, Slađana Milošević, našla se u ulozi modnog kritičara i tom prilikom dobro oplela po koleginici Danijeli Vranić, ali nije bila blaga ni prema Ani Nikolić.

Naime, Slađana je najpre ispričala kako su mnoge pevačice “pozajmile” upravo njen koncept i pesme u kojima se pominje “Miki”, a za to je optužila i pevačicu Lepu Brenu. Kako kaže, ipak postoji pevačica koja joj je simpatična.

– Sećam se da je Zorica Brunclik izjavila da sam joj ja idol. To mi je bilo simpatično – rekla je Slađana ekipi emisije “Exkluziv” i pohvalila Zoričinu boju kose za koju kaže da je originalna.

Ana Nikolic

Ipak, za Danijelu Vranić nije imala tako lepe reči.

– Ja ne znam ko je ona. Ali, ako hoće da bude primećena u striptiz klubu, onda treba tako da se oblači, ali ako hoće da se bavi muzikom, onda bi trebalo da ide u muzičku školu i uči instrumente – posavetovala je Slađana svoju mlađu koleginicu.

Čitaj još  Ana Nikolić uskoro u ulozi književnice!

Takođe, ni za stajling Ane Nikolić nije imala pohvalne reči, na stranu što ni za nju nije znala ko je u pitanju.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Prva, Kurir

Leave a Reply