sladja petrusic otkrila tajnu

Slađa Petrušić otkrila tajnu koju nije smela

Slađa je ubrzo uklonila status, a svojim fanovima objasnila da je to uradila jer mora strogo da se poštuje ugovor koji je potpisala.

Slađana Petrušić postane učesnik rijaliti šoua “Zadruga” koji televizija “Pink” uveliko sprema i tako pređe u konkurentski tabor TV “Hepi”.

Slađa je bila jedna od glavnih zvezda nedavno završenog rijalitija na televiziji “Hepi”, čak je bila i u prijateljskim odnosima sa glavnim urednikom te televizije Milomirom Marićem, ali sada je sve palo u vodu.

Slađa se naročito naljutila nekoliko dana nakon finala rijalitija jer dogovor koji je imala sa pomenutom televizijom nije ispoštovan.
Petrušićeva, koja je nedavno otkrila sa koliko Srba je spavala, je na svom Fejsbuk profilu najavila da će od septembra postati učesnik rijaliti šoua “Zadruga”.

Ona je ubrzo uklonila ovaj status, a svojim fanovima objasnila da je to uradila jer mora strogo da se poštuje ugovor koji je potpisala.

sladja petrusic ulazi u zadrugu

Željko Mitrović je “mozak” ovog šoua i nadgledaće učesnike, a za medije je izjavio da će to biti rijaliti kakav do sada niko nije video na našim prostorima.

Čitaj još  Parovi: Vesna žestoko oplela po ukućanki!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply