sladja delibasic o estradi

Slađa Delibašić: Nekad je postojala zabavna muzika, a sada samo narodnjaci!

“Zabavna muzika ne postoji jer mi zabavnjaci ne možemo da nastupamo po diskotekama jer su ih zauzeli narodnjaci, a nama ostaju kafane, to se promenilo”, rekla je denserka.

Dens pevačica Slađa Delibašić koja je karijeru započela u grupi Đogani smatra da je nekada bilo mnogo teže opstati na muzičkoj sceni. U emisiji “Kraljev šou” napravila je i komparaciju između estrade nekada, kada je ona bila na vrhuncu karijere, i sada kada je na sceni previše onih koji ne vrede mnogo.

– Nekada je bilo bolje, postojala je narodna i zabavna muzika. Sada postoje samo narodnjaci, danas je mnogo lakše uspeti. U to vreme kada smo mi počinjali bilo je nekoliko grupa i narodnjaka koji su stvarno vredeli, nije bilo toliko početnika. Danas ne mogu da popamtim toliki broj ‘zvezda’ koje su već ‘poletele’. Ima mnogo pevača koji nisu za estradu – izjavila je zgodna pevačica i dodala zbog čega zabavnjaka nema po klubovima.

sladja delibasic

– Zabavna muzika ne postoji jer mi zabavnjaci ne možemo da nastupamo po diskotekama jer su ih zauzeli narodnjaci, a nama ostaju kafane, to se promenilo. U Nemačkoj babe i dede od 70 godina slušaju R’n’B, ovde bi te gađali. Sve se svodi na zurle, turcizam, bugarsku i tursku muziku – završila je Delibašićeva.

Čitaj još  Farma: Vendi popila žestoku kaznu! (VIDEO)

izvor: Svet, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply