sladja delibasic sa muzem

Slađa Delibašić ludovala na medenom mesecu!

Slađa Delibašić i Milan Pejović proveli deset nezaboravnih dana u Hurgadi, gde su zajedno iskusili čari ovog popularnog letovališta u Africi.

Slađa Delibašić i njen suprug Milan Pejović nedavno su se vratili s medenog meseca, koji su proveli u Egiptu.

Samo nekoliko dana nakon venčanja pevačicin izabranik, inače pripadnik Žandarmerije, uzeo je slobodne dane u policiji, a Slađa je otkazala svoje nastupe kako bi u Hurgadi uživala s petnaest godina mlađim životnim saputnikom.

Novopečeni bračni par je tokom desetodnevnog boravka na medenom mesecu osetio sve čari koje ovo popularno letovalište nudi. Danju su se baškarili na bazenima koji se nalaze u sklopu hotelskog kompleksa u kom su odseli, dok su im noći bile rezervisane za šetnju plažom i romantične večere u restoranima na obali mora. Ako je suditi po fotografijama, Slađa i Milan su se baškarili za sve pare, a koliko su zaljubljeni jedno u drugo dovoljno govori to što su se ljubili i pod vodom.

– Provod je bio lud i nezaboravan, a nas dvoje smo uživali u svakom trenutku. Maksimalno smo se posvetili jedno drugome, toliko da bolji odmor nismo mogli da zamislimo. Kupali smo se, sunčali, obilazili grad i šopingovali. Ludovali smo kao tinejdžeri, ali smo se i odmarali. Mogu da kažem da je to bio odmor iz snova – iskrena je bila Slađa.

Čitaj još  Parovi: Pevačica doživela nervni slom!

izvor: Kurir

Leave a Reply